Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Rintojen vahvistamisharjoituksia

 

Vinkkejä rintojen vahvistamisharjoituksia varten

Rinnat koostuvat kokonaan rasvakudoksesta eikä niissä ole ollenkaan lihaskudosta. Tästä johtuu, että painon pudotus johtaa usein pienempään rintakokoon. Vaikka tämä saattaa olla taivaanlahja vakavalle kilpaurheilijalle, voi tämä olla masentava juoksuharjoittelun sivuvaikutus tavalliselle keskiverto juoksijalle. Ainoa tapa lisätä illuusiota rintojen kiinteydestä on harjoittaa rintalihaksia seuraavilla tavoilla:

Penkkipunnerrus käsipainoilla: Makaa selällään (penkillä) käsivarret hieman koukistettuna sivuilla, kämmenet ylöspäin, käsipainot molemmissa käsissä. Tuo painot yhteen pääsi yläpuolelle sen enempää käsivarsia koukistamatta.

Punnerrukset: Punnerrukset kehittävät koko rinta-alueen ja selän lihaksia, kuten myös käsivarsien ja vatsan lihaksia. Jos et kykene tekemään punnerruksia jalat suoristettuna, aloita polvet maassa ja aloita siitä.

Käsivarsien liikkeet: Seiso tukevasti, jalat hieman haarallaan, selkä suorassa. Koukista käsivarret kyynärpäistä ja tuo ne rinnan tasolle. Työnnä kyynärpäitä kohti selkää. Tuo käsivarret takaisin alkuasentoon, suorista käsivarret kokonaan ja vedä/venytä käsivarsia kohti selkää.

Lisää Time-to-Run artikkeleita urheiluliivi-osiossa:

 

Speak Your Mind

*