Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Peurungan Extremerun 2014

 

peurunka extremerun

Peurungan ensimmäinen Extremerun ylitti kaikki odotukset

Osallistujia oli n. 1400 ja mukana juoksenteli niin ensikertalaisia kuin Extremerun konkareitakin. Katsojien ja kanssakilpailijoiden iloksi joukossa oli toinen toistaan kekseliäämpiä juoksuasuja.

Peurungan rata sai suuren määrän kehuja, eikä suotta, olihan maisemat ja puitteet omaa luokkaansa; kangasmetsää, hiekkakuoppia, pystysuoria nousuja ja huikeita maisemia soraharjulta. Matkalla juoksijat pääsivät kaiken ryömimisen, kiipeämisen ja rämpimisen lomassa myös viilentymään järveen uintiesteellä. Haasteita siis riitti ihan varmasti jokaikiselle osallistujalle.

Yksi kierros oli 5,5 km ja täyden matkan suorittajat jättivät taakseen 11 kilometrin taipaleen. Huolimatta kilpailijoiden tasosta, suoritusajasta ja –tyylistä, kaikki ylittivät maaliviivan hymyssäsuin ja mahtavalla fiiliksellä. Loistava meininki ja hyvä fiilis onkin Extremerun-tapahtumien parhaita puolia, mikä näkyi myös Peurungassa.

Tapahtuman kruunasi Peurungan kylpylässä allasbileet, joissa DJ Baker viihdytti yleisöä. Jaajo järjesti erilaisia skaboja, joissa oli tietenkin rahapalkinnot! Mittaa otettiin myös Suomen pisimmässä vesiliukumäessä. AfterRun-bileissä Peurunka Areenalla kisayleisöä viihdytti, kukas muukaan, kuin Elastinen.

 

Extremerun kauden päätös

Peurunka päätti huikean Extremerun kauden. Näin hienoon tapahtumaan on hyvä päättää tämä kausi. Ensi vuonna Extremerun-tapahtumia on viisi. Talvella juostaan Peurungassa ja Tahkolla. Extremerunin päätapahtuma Vantaalla tulee jälleen keräämään suuren osallistujamäärän, odotamme jopa 5000 osallistujaa! Loppukesällä kiertue jatkuu Ouluun 1.8. ja kausi päätetään yhtä hienosti, kuin tänäkin vuonna Peurunkaan 5.9.

Extremeruniin ovat kaikki tervetulleita juuri sellaisena kun ovat. Tule yksin haastamaan itsesi tai hyvällä porukalla nauttimaan hienosta tapahtumasta ja upeista After Run-bileistä.
Lisätietoja www.extremerun.fi

 

Speak Your Mind

*