Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Connemaran Marathon maaliskuussa 2015

Connemara marathon

Unohtumattoman kaunis Connemara Marathon 12.4.

Connemaran kansainvälinen maraton on yksi maailman kauneimmista tapahtumista, joka juostaan Länsi-Irlannin dramaattisissa maisemissa. Ensi vuonna tulee kuluneeksi neljätoista vuotta siitä, kun tapahtuma juostiin ensi kerran 73 juoksijan tahdittamana. Sen jälkeen tapahtuma on vuosi vuodelta kasvattanut suosiotaan, viime vuosien yli 3000 starttaajan kokoiseksi. Vuoden 2015 Connemara maraton juostaan sunnuntaina 12. huhtikuuta.

Maraton, puolimaraton ja ultra

Maratonin lisäksi matkoja ovat puolimaraton ja 63,2 kilometrin (39,3 mailia) ultra maraton. Reitti kulkee halki kauneinta Irlantia ja mutkittelee soiden, mäkien, järvien ja vuorien lomassa, läpi unisen Leenane kylän ja Maam Turk  vuorten ympäri. Rauhaisa ja luonnon kaunis reitti houkuttelee juoksijoita ja kävelijöitä eri puolilta maailmaa. Vuonna 2014 Connemara maratoille osallistui juoksijoita 28 eri maasta, jotka kaikki olivat häkeltyneitä reitin kauneudesta. Kansainväliset osallistujat saavat kokea lämpimän irlantilaisen vastaanoton, tuntea veljellistä toveruutta ja käsinkosketeltavaa kisatunnelmaa. Connemara lupaa lähettää osallistujansa kotiin täynnä sitä parhainta Irlanti-fiilistä. Vuonna 2004 lisätty 63,1 km ultramaraton on osoittautunut valtavaksi menestykseksi. Ultrajuoksu on kasvattanut suosiotaan hurjalla vauhdilla kaikkialla maailmassa.

Kisapäivän järjestelyt

Connemara maratonin järjestäjät vakuuttavat pitävänsä juoksijoistaan huolen kisapäivänä, eikä sinun tarvitse huolehtia mistään. Osallistumismaksuun (70€) sisältyy: bussikuljetus kisapaikalle kaikista suurimmista kaupungeista (Galway City, Oughterard ja Clifden), kaikki tavanomainen kisakannustus ja -huolto reitin varrella, enemmän kuin tarpeeksi vettä (joka 3 km), mitalit ja korkealaatuinen tekninen t-paita, kisan jälkeiset virvokkeet ja bussikuljetus takaisin. Rekisteröinti ja kisakassin nouto tapahtuu päivää ennen tapahtumaa Galway City:ssä ja Clifden:issä. Ota ujostelematta yhteyttä kisajärjestäjiin sähköpostitse. He auttavat mielellään kaikissa matkasuunnitteluissa.

Connemara kutsuu sinut maagiselle maratonkokemusmatkalle!

Ilmoittaudu jo nyt osoitteessa www.connemarathon.com

Liity Connemara maratonin kasvavaan fanijoukkoon Facebookissa ja Twitterissä

Ota yhteyttä: info@connemarathon.com

Speak Your Mind

*