Global Running News  Global Running News
Injuries and Treatment  Injuries
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Training
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

DHL Stafetten 2013

DHL relay

122.000 feststemte løbere, regeringshold og kendte sportsfolk løb DHL Stafetten 2013 i Fælledparken

Der var motion, samvær og hygge på programmet, da DHL Stafetten blev afviklet fra den 26. til 30. august med Fælledparken som den traditionsrige ramme om teltby og rute. 122.000 løbere fra 3500 små og store virksomheder deltog i stafetdysten. Og for mange er løbet blevet en fast tradition, det gælder også for regeringspartierne og flere kendte sportsfolk. De enkelte virksomheder sætter hver især deres præg på 5 x 5 km stafetten med venskabelig dyst, fest og farver, mens traditionen om løbet er den samme.
Både for de små og store virksomheder
De mange tusinder af deltagere til DHL Stafetten 2013 har kunnet løbe og hygge sig i intet mindre end det flotteste sensommervejr man kan håbe på i august måned, kun fredag kom der en enkelt byge. Og endnu en gang har det været en fornøjelse at se, hvordan de samme virksomheder kommer igen år efter år, og hvordan nye kommer til. Det er tydeligt, at garvede DHL Stafet-løbere trækker nye kollegaer til, der på sigt kan holde fast i traditionen.

Det er med stor glæde at se, at flere af de helt store virksomheder såsom Region Hovedstaden og Novo Nordisk, som de seneste år har opbygget en koordineret tilmelding, vækster. Men selvom de store virksomheder fylder meget – ikke mindst visuelt i deres ensfarvede T-shirts, er de ikke de eneste der tegner DHL Stafetten. Efterhånden er det alle typer af virksomheder der løber med, lige fra jurister og reklamefolk over politiske partier til karateklubber, el-installatører og fagforeninger. Foruden de hold der ikke stiller op for noget firma, for dem er der også plads til.

Top ti over største virksomheder i 2013
Region Hovedstaden – 1350 hold
Københavns Kommune – 1050 hold
Novo Nordisk – 725 hold
Københavns Universitet – 470 hold
Nordea – 380 hold
Føtex – 310 hold
Forsvaret – 310 hold
Danske Bank – 267 hold
DONG – 210 hold
Region Sjælland – 185 hold

“Københavns bedste løb”
Det var også en stolt overborgmester Frank Jensen der i sin starttale onsdag omtalte DHL Stafetten som “Københavns bedste løb”, en titel løbets arrangør tager til sig med stolthed. Mandag var det traditionen tro Københavns Kommune kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev, der åbnede DHL Stafetten. Både Frank Jensen og Pia Allerslev løb selv med i stafetten.

Regeringshold løber på tværs af partier
Også regeringspartierne, som traditionen tro løb onsdag, havde fornyet sig ved at gå på tværs af partigrænserne og stille med et hold bestående af: Mette Frederiksen (S), Bjarne Corydon (S), Annette Vilhelmsen (F), Margrethe Vestager (R) og Morten Østergaard (R). Af andre kendte deltagere kan nævnes den tidligere verdensrekordholder på 800 meter Wilson Kipketer, roerne Eskild Ebbesen og Rasmus Quist, svømmer Mette Jakobsen og TV-værterne Nikolaj Koppel og Camilla Nørregaard.

Fakta om DHL Stafetten
DHL Stafetten i København har eksisteret siden 1981 og er arrangeret af Sparta Løb. Løbets hovedsponsor er transport- og logistikfirmaet DHL, mens løbets øvrige sponsorer og partnere er Nike, Powerade, Marathon Sport og Dagbladet Børsen. Stafettelt A/S står bag opbygningen og organiseringen af den teltby, der udgør holdenes mødesteder og rammen om løbet.

Find nyheder og billeder fra arrangementet på dhl.sparta.dk

Speak Your Mind

*