Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Kuukauden päästä juostaan Tuusulanjärven maraton

tuusulanjarven maraton

Kevät aurinko lämmittää jo ihanasti silloin, kun se ilo meille suodaan. Jalkakäytävät ovat suurelta osin lumettomia täällä Etelä-Suomessa. Paksu kerros hiekoitushiekkaa vielä hidastaa juoksutahtia, mutta kevät on ehdottomasti täällä ja meillä treenit siirtyvät sisätiloista ulos heti pääsiäisen jälkeen.

Juoksuryhmämme on harjoitellut pitkäjänteisesti koko talven. Keskiviikkoisin meillä on ollut yhteiset treenit Esport Areenalla ja muina treenipäivinä kukin on tehnyt omat treeninsä valintansa mukaan juoksumatolla tai ulkona. Kaikilla tuntuu olevan positiivinen fiilis ja tulevan kauden tapahtumia on odoteltu.

Kevään ensimmäinen tapahtuma Tuusulanjärven maraton 27.4.

Ensimmäinen yhteinen juoksutapahtuma tälle kaudelle on lauantaina 27.4. juostava Tuusulanjärven maraton. Siihen on nyt tasan kuukausi aikaa. Meitä on lähdössä sinne hyvänkokoinen porukka, ja suurimmalla osalla on suunnitelmissa juosta puolimaraton, ja osa juoksee kympin, jolla valmistautuu ennen kesää juostavaan puolimaratoniin.

Lähde sinäkin mukaan! Voit ottaa vielä viimeisen lähtökirin tapahtumaan, ja ladata huhtikuun ajaksi treeniohjelman itsellesi täältä: Come Run With Piia

Tuusulanjärven maraton on muutaman paikallisen urheiluseuran järjestämä liikuntatapahtuma. Tapahtuman keskus, lähtö- ja maalialueineen, sijaitsee Hyrylän ytimessä, Tuusulan uimahallin kupeessa. Alueelta löytyy hyvin parkkitilaa ja viheriöillä on lääniä temmeltää ja levittää piknikpeitot koko perheelle. Perheen pienimmille löytyy myös oma juoksutapahtuma, ja uimahalliin pääsee polskimaan ja peseytymään tapahtuman jälkeen. Pääsy uimahalliin on maksuton tapahtumaan osallistujille.

Me olemme valinneet Tuusulanjärven maratonin sen sopivan ajankohdan ja rennon tunnelman vuoksi. Massatapahtumien kaaos ja hulina puuttuu, reitillä riittää kuitenkin matkaseuraa ja hyvää fiilistä. Puolimaraton ja maraton matkat juostaan Tuusulan järven ympäri. Kympin reitti pyörähtää järven itäisellä rannalla viiden kilometrin kohdalla ja kääntyy sitten kahdeksikkona takaisin kohti kisakeskusta.

Lähde mukaan Tuusulaan testaamaan alkukevään kuntoa! Siitä on sitten hyvä lähteä nousujohteisesti harjoittelemaan kohti kauden muita kisoja. Ilmoittaudut edullisemmalla hinnalla tapahtumaan vielä 14.4. asti, jolloin hintaporras nousee.

Pääset ilmoittautumaan tapahtumaan täältä: Tuusulanjärven maraton

Nähdään Tuusulassa!

Speak Your Mind

*