Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Tallinna Maratonin 2023 reittikartat julkaistu

Jälleen kerran Tallinnan Maratonin järjestäjät ovat suunnitelleet yhden kierroksen, nopean profiilin, reitit kaikille tapahtumaviikonlopun matkoille. Lähtö- ja maalialue on siirtynyt vanhan kaupungin sydämestä keskustan laitamille puistoalueelle, Toompean linnan lounaiskulmassa sijaitsevan puolustustornin Pitkä Hermannin (Pikk Hermann) kupeeseen. Lähtö tapahtuu Falgi tee katua pitkin. Kisakeskus ja messualue löytyvät tuttuun tapaan Freedom Square -aukiolta, jossa pidetään myös palkintojen jakotilaisuus.

*Kaupallinen yhteistyö Tallinn Marathonin kanssa

Tallinna Maraton tapahtuman ohjelma

Perjantai 8.9. – 5 km klo 19
Lauantai 9.9. – 21 km klo 9 / 10 km klo 17
Sunnuntai 10.9. – 42 km klo 9

Tallinna Maraton reitit julkaistu

Lauantaina 9.9. klo 9 starttaa puolimaraton. Reitti suuntaa kohti läntistä Tallinnaa ja Kopli lahtea. Reitti mutkittelee Stroomi rannan puiston kautta Rocca al Maren alueelle ja palaa takaisin Stroomi rannan tuntumassa tehden vielä koukkausen Tallinnan rautatievarikon ja aseman ympäri ennen paluuta maalialueelle. Reitti kulkee pitkin kävely- ja pyöräväyliä, joita myös valvovat liikenteen ohjaajat.

Come Run With Piia on mukana Tallinnan puolimaratonilla. Lähde sinäkin mukaan ja lataa itsellesi harjoitusohjelma, joka on suunniteltu juuri Tallinnan puolimaratonia varten.

tallinna puolimaraton reitti 2023

Maraton starttaa sunnuntaiaamuna klo 9 kohti Kalamajan kaupunginosaa ja tekee siellä koukkauksen Kalarannan ja Pohjois-Tallinnan teollisuuskorttelin läpi ennen kuin suunta käy kohti Stroomi rannan puistoa ja yhtyy lauantain puolimaratonin reitille. Juoksijat tekevät kierroksen Astangun alueella luonnon helmassa pitkin pyöräily- ja kävelyreittejä, josta palataan Harku-järven ohitse Rocca al Maren alueelle. Sielä matka jatkuu kohti maalialuetta Stroomi rannan tuntumassa ja tehden viimeisen koukkausen Tallinnan rautatievarikon ja aseman ympäri ennen viimeistä kilometriä kohti maalilinjaa.

tallinna maraton reitti 2023

Tallinna Maraton virtuaalijuoksu

Tavanomaisen suurtapahtuman rinnalla järjestetään 1.-30.9. Tallinn Marathon -virtuaalijuoksu, johon voi osallistua missä tahansa maailman kolkassa. Viron suurimmassa virtuaaliurheilutapahtumassa pääset osallistumaan erittäin suosittuun yhdistelmämaratoniin tai ”maraton-komboon”, joka on jokaisen juoksijan ja liikunnan ystävän suoritettavissa. Luvassa on myös virtuaalinen lastenjuoksu.

Voit lukea lisää tapahtumasta englanniksi ja ilmoittautua tapahtumaan täällä

Tässä vielä linkki kaikkiin tapahtumaviikonlopun reittikarttoihin.

Tänä vuonna Viron suurimpaan juoksu- ja liikuntatapahtumaan odotetaan jälleen yli 20 000 osallistujaa, joista neljännes on ulkomaalaisia vieraita.

Tapahtuman järjestäjät toivovat, että juoksijat saapuisivat starttilinjalle mustaan, siniseen ja valkoiseen pukeutuneena juhlistamaan Viron 105-vuotista itsenäisyyttä. Kaikki tapahtumaan rekisteröityneet voivat ostaa Viron kansallisvärein suunnitellun juoksupaidan alennettuun hintaan rekisteröinnin yhteydessä. Maratonin juoksijoille paita kuuluu maksuun.

Tietoisku: Pitkä Hermanni (Pikk Hermann) puolustustornin huippu on 95 metrin korkeudella merenpinnasta. Huipulla olevaan salkoon nostetaan päivittäin Viron sinimustavalkoinen lippu.

 

Speak Your Mind

*