Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Time-to-Run ja CRWP Tallinna Maratonilla syyskuussa 2023 

Tallinna Maraton on Viron suurin kansainvälinen urheilutapahtuma. Se järjestetään tänäkin vuonna syyskuun alkupuolella kolmepäiväisenä tapahtumana. Ennätysvuonna 2018 tapahtumaan osallistui lähes 24 000 juoksijaa 67 eri maasta. Näkeekö vuoden 2023 tapahtuma uudet ennätykset? 

* Kaupallinen yhteistyö Tallinn Marathon kanssa

Tallinna Maraton viikonloppu 8. – 10. syyskuuta

8. – 10.9.2023 järjestettävä Tallinna Maraton on meille suomalaisille se lähin ulkomaan maratontapahtuma. Viikonlopun aikana kaupunki on täynnä karnevaalihumua, kun eri pituiset juoksutapahtumat valtaavat pääkaupungin kadut viikonlopun eri päivinä. Perjantai-iltana juostaan nuorten 5 km, lauantaina puolimaraton ja 10 km, ja viikonlopun päättää sunnuntaiaamun maraton startti. 

Tallinnan maraton ja puolimaraton matkat ovat saaneet ensimmäistä kertaa World Athletics Elite -merkin, mikä tarkoittaa sitä, että Tallinnan maraton on yksi maailman viidenkymmenen arvostetuimman maratonin joukossa. Tapahtumasta tekee erityisen myös se, että tapahtuman kilpailukeskus sekä lähtö- ja maalialueet sijaitsevat Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvan Tallinnan vanhankaupungin laidalla. Reitit, jotka kulkevat kiehtovien paikkojen läpi pitkin Tallinnaa antavat värikkään katsauksen Viron pääkaupunkiin. 

Lumoava Tallinna

Ne jotka ovat käyneet Tallinnassa tietävät, että kaupunki on lumoava! Se on riittävän iso mutta samalla tarpeeksi pieni – eli monipuolista nähtävää riittää useammallekin päivälle mutta viikonlopussa ehtii jo nähdä paljon, kun kaikki on lähellä.  Tallinna on yhdistelmä hansakaupungin historiaa ja modernia elämänmenoa. Tallinna tarjoaa monipuolisia elämyksiä meidän juoksijoiden lisäksi myös mm. kulttuurin nälkäisille, kulinaristeille, ylellisyyttä etsiville ja rauhaa kaipaaville. 

Olemme olleet mukana Tallinna Maratonilla useamman kerran, ja ihastumme Tallinnaan joka kerta uudelleen. Tapahtuma on hyvin järjestetty ja kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä. Laivasatamasta kävelee kaupungille hetkessä ja kaupungilta löytyy useita majoituspaikkoja aivan keskusta mukaan lukien.

Time-to-Run ohjelmat Tallinnan puolimaratonille

Come Run With Piia (CRWP) ja Time-to-Run järjestävät tänä vuonna matkan Tallinnan Maratonille. Paikat täyttyivät nopeasti, mutta lahden yli on helppo tehdä omatoiminen matka lautalla Helsingistä Tallinnaan.

Sinulla on 12 viikkoa aikaa harjoitella Tallinna Maraton viikonloppua varten, ja sitä varten olemme suunnitelleet 4 eri tasoista puolimaraton ohjelmaa. 

Tulosta itsellesi ja ystävällesi harjoittelun avuksi 12 viikon pituinen puolimaraton ohjelma täältä. Aloita treenit siis jo tänään!

Missä majoittua Tallinnassa?

Tapahtuman järjestäjä tarjoaa koodilla MARATHON -20% alennuksen Tallinkin laivamatkoista Helsingin ja Tallinnan välillä maratonviikonloppuna.

 

Speak Your Mind

*