Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Tuusulanjärven maraton tapahtuma lauantaina 27.4.

tuusulanjärven maraton 2024Tuusulassa vietetään liikunnan juhlapäivää huhtikuun loppupuolella, kun Tuusulanjärven maraton -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden liikuntaan eri pituisilla matkoilla – maraton, puolimaraton, kymppi ja vitonen. Voit osallistua tapahtumaan juosten, hölkäten, kävellen tai sauvakävellen. Tarjolla on tapahtuma myös perheen pienimmille, joten voit lähteä liikkumaan koko perheen voimin. Varaa huhtikuun viimeinen viikonloppu siis Tuusulanjärven maraton tapahtumalle! 

Tuusulanjärven maraton lauantaina 27.4.

Lähde liikkumaan tai mittaamaan kevään juoksukuntoa Tuusulanjärven maraton -tapahtumaan! Voit valita pidemmän, virallisesti mitatun 42 km tai 21 km matkan, tai jos tässä vaiheessa kautta nuo matkat tuntuvat liian pitkiltä, voit osallistua 10 km tai 5 km tapahtumaan. 

Tapahtuma-alueena toimii Tuusulan Uimahallin vieressä sijaitseva viihtyisä puistoalue, josta löytyy paljon tilaa kokoontumiseen, lämmittelyyn ja myös piknik-peitoille. Startti- ja maalialue löytyvät Kulttuuritalo Monion pihapiiristä. Alueella on erinomaiset liikenneyhteydet, joten paikalle pääset helposti julkisilla. Ympäristössä riittää myös hyvin parkkitilaa autoille.

Tapahtumapäivän aikataulu on seuraavanlainen:

klo 09:00 Kisatoimisto aukeaa
klo 10:00 Maratonin lähtö
klo 11:00 Rantatien kympin ja Viiden kilometrin juoksu / kävely
klo 12:00 Puolimaratonin lähtö
klo 17:00 Kilpailuaika päättyy

Lasten minimaraton juostaan uimahallin nurmikentällä klo 11-12. Tapahtuma on ilmainen.

Kohtuuhintainen juoksutapahtuma pääkaupunkiseudulla

Tuusulanjärven maraton on järjestetty vuodesta 1994 alkaen neljän paikallisen seuran yhteistyönä: Tuusulan Tallaajat, Tuusulan Varuskunnan Urheilijat, Tuusulan Voima-Veikot ja Järvenkiertäjät. Reitti kulkee Tuusulanjärven ympäri, suurelta osin asfaltoidulla kevyen liikenteen väylällä. Puolimaratonin reitti on yhden kierroksen, ja maratonilla järvi juostaan kaksi kertaa ympäri. Reitti kulkee 4 kilometrin verran Tuusulan rantatietä pitkin, joka on nykyisin museotie, joten myös kulttuurielämyksiä on tiedossa niin juoksijoille kuin katsojillekin.

Tuusulanjärven maraton on kohtuuhintainen tapahtuma verrattuna pääkaupunkiseudun massatapahtumiin.

Kolmiportainen osallistumismaksu rakentuu seuraavasti: 1.porras (14.4. asti), 2. porras (15.4.-23.4.), jonka jälkeen jälki-ilmoittautuminen kilpailu toimistossa  27.4.2024

Maraton 45€ / 50€ / 60€
Puolimaraton 35€ / 40€ / 50 €
Rantatien kymppi 25€ / 30€ / 35€
Viisi kilometriä 20 € / 25 € /30 €

Osallistujille vapaa pääsy Tuusulan uimahalliin

Osanottomaksu sisältää ajanoton, huollon matkan varrella ja maalissa, mitalin ja pääsyn uimahalliin. Ota siis kaikki ilo irti tapahtumasta ja nautiskele muutamat palauttavat vedot uima-altaassa ja anna lihaksille lämpöhoitoa uimahallin saunaosastolla.

Tapahtumassa on myös arvontapalkintoja juoksijoille! 

Koko perheen tapahtuma

Juoksutapahtuman lisäksi Tuusulanjärven maraton tarjoaa kivaa oheistoimintaa koko perheelle. Paikalla on mm. musiikkia luomassa tunnelmaa, urheilu- ja liikuntaseuroja ja Sotkun perinteinen kahvila! Tuo koko perhe mukaan ja tulkaa viettämään huhtikuista lauantaipäivää Tuusulaan!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Eventio sivuston kautta täällä

Jälki-ilmoittautuminen kilpailutoimistossa kisapäivänä.

Tervetuloa testaamaan kuntoa luonnonkauniille ja kulttuurisesti arvokkaalle Tuusulanjärven ja Tuusulan Rantatien reitille! Huhtikuun lopussa sääkin on jo keväisen lämmin!

Lisäinfoa tapahtuman kotisivuilla www.tuusulanjarvenmaraton.fi

 

Speak Your Mind

*