Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Paras tapa nähdä Venetsiaa on lähteä Venetsian maratonille

venice marathon

Sunnuntaina 27. lokakuuta järjestetään 34. Venetsian maraton

Tässä listattuna muutama hyvä syy lähteä juoksemaan juuri Venetsiaan:

Ainutlaatuinen Venetsia

Vain juoksijat tietävät, että paras tapa olla turisti ja nähdä uusia paikkoja on juoksemalla. Jos et vielä ole kokenut Venetsiaa, niin nyt on korkea aika lähteä Venetsian maratonille turreilemaan. Silmää kiehtovat kanaalit ja gondolit hurmaavat kenet tahansa tässä romanttisessa paalujen päälle rakennetussa historiallisessa kaupungissa!

Maratonreitti

Venetsian maratonreitti on yksi uniikeimmista maailmassa. Ihan kuin juoksisit keskellä suurta taideteosta ja historiasta kertovaa tarinaa. Vieläpä veden ympäröimänä. Venetsia on rakennettu 118 saarelle joita yhdistää 354 siltaa. Tällaista paikaa ei muualla maailmassa ole. Maratonreitin varrella juokset monen historiallisen rakennuksen ja monumentin ohitse. Pääsetpä vielä juoksemaan vetten päällä 166 metrin pituista kelluvaa siltaa pitkin!

Parasta palvelua

Venetsian maraton haluaa tarjota osallistujilleen vain ja ainoastaan parasta palvelua. Osallistujien määrä onkin rajattu 8000 juoksijaan, jotta järjestäjät voisivat tarjota juoksijoille parhaat puitteet ennen ja jälkeen kisan, ja tietysti myös kisan aikana. 2000 vapaaehtoista pitävät huolen siitä, että kaikki sujuu mallikkaasti maratonviikonloppuna. Osallistujien tarvitsee keskittyä vain ja ainoastaan juoksemiseen. Mukana tavoiteaikoja saavuttamassa ovat tottakai myös jänikset (maratonilla ja kympillä).

Korkealaatuiset kisapaidat

Kaikki maratonille ja puolikkaalle osallistuvat saavat korkealaatuisen yli 80 euron arvoisen kisa t-paidan. Italialaista suunnittelua ja muotoilua tottakai! Kympin matkalle osallistujille on heillekin luvassa t-paita ja vieläpä ihan kotimaisen Karhu brändin käsialaa.

Alì Family Run

Matkaan mukaan lähteville perheen jäsenille on tarjolla myös oma tapahtuma. Päivää ennen maratonia eli lauantaina 26. päivä järjestetään Alì Family Run -tapahtuma, jossa voi edetä vapaalla tyylillä noin 4 kilometrin pituisen matkan yhdessä Euroopan suurimmista kaupunkipuistoista. Ilmoittautumisesta kerätyt varat menevät hyväntekeväisyyteen.

Venetsian maraton ja kumppanit

34. Huawei Venicemarathon järjestetään yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa: Huawei, Sara, UYN, Karhu, BMW, RDS, Pro Action, Ventura, San Benedetto, Air France, Alì, Rio Mare, Banco BPM, Nuncas, Dorelan, Bavaria, M9, 1/6H, RaceOne, Pica, Trenitalia, Zuegg, Palmisano, Melinda, Interparking, Castellano Vigilanza.

Tapatuman kotisivuille ja rekisteröitymään pääset täältä

 

Trackbacks

  1. […] REAd full article […]

Speak Your Mind

*