Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

SEB Tallinn Marathon syyskuussa

 

tallinn marathon

SEB Tallinn Marathon on tänä vuonna kolmipäiväinen 

SEB Tallinn Marathon juostaan tänäkin vuonna perinteisesti syyskuun toisena viikonloppuna 9.-11.9.2016. SEB Tallinn Marathon on Viron suurin urheilutapahtuma, joka on tänä vuonna kolmipäiväinen. Myös reitit ovat päivitetty tämän vuoden tapahtumaan.

Tapahtumaviikonloppu alkaa perjantaina 9. syyskuuta 5 km We Run Tallinn -tapahtumalla, joka on suunnattu nuorille 13-29 -vuotiaille. Vapaudenaukiolta (Vabaduse väljak) starttaava ja sinne päättyvä tapahtuma vie juoksijat Vanhaan kaupungin ympäri viehättävien katujen ja vehreiden puistojen halki. Tapahtumaan odotetaan tänä vuonna peräti 3 000 osallistujaa.

Lauantaina ohjelmassa on 10 kilometrin tapahtuma, jonne voi osallistua juosten, kävellen tai sauvakävellen. Tämä on se matka, joka vuosi vuodelta kerää suurimman osallistujamäärän. Tänä vuonna osallistujat pääsevät kokonaan uudistetulla reitillä ihastelemaan mm. uudelleen henkiin herätettyä Kalamaja-aluetta. Lauantaina on tarjolla aktiviteetteja ja Mesikäpp-kilpailu myös perheen pienemmille. Heitä viihdyttää paikanpäällä energinen Tibu.

Maratonreitti uusittu

Päätapahtuma maraton ja puolimaraton juostaan sunnuntaina 11.9. Maraton starttaa aamulla ja puolikkaan juoksijat lähtevät liikkeelle puoliltapäivin. Puolimaratonin reittiä on myös uusittu ja siitä on tehty juoksijaystävällisempi. Reitti juostaan tänä vuonna vastakkaiseen suuntaan, puolimaratonilla kerran ja maratonilla kaksi kertaa. Viihtyisä, tasainen reitti kulkee Vanhan kaupungin laitamilla ja tekee lenkin pitkin kaunista rantaa.

Viime vuosien aikana SEB Tallinn Marathonista on kehittynyt Viron suurin urheilutapahtuma ja tunnetuin maraton. Viime vuonna paikalle saapui lähes 20 000 osallistujaa 40:stä eri maasta.

Lue viimevuoden tapahtumasta: Tallinna Maraton 2015 houkutteli suomalaisia

Ilmoittaudu tapahtumaaan osoitteessa www.jooks.ee

Reittikartat löytyvät täältä

Lisäinfoa tapahtumasta tarjoaa myös:
Mati Lilliallik
SEB Tallinn Marathon Chief Organizer
mati@jooks.ee
(+372) 521 3331

Speak Your Mind

*