Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Vantaan Maraton juostaan tuttuun tapaan lokakuussa

vantaan maraton

Vantaan Maraton tapahtuma järjestetään Tikkurilan urheilupuistossa lauantaina 14.10.2023. Matkoina tarjolla on maraton, puolimaraton, maantiekymppi ja maratonviesti.

Vantaan Maraton valtaa Tikkurilan urheilupuiston 14.10.

Lokakuinen Vantaan Maratonin lähtö- ja maalialue sijaitsee Tikkurilan urheilupuistossa, Urheilutalon edustalla (Läntinen Valkoisenlähteentie 52-54, 01300 Vantaa). Kisakanslia löytyy urheilutalon liikuntasalista, josta myös kisanumerot noudetaan. Samasta rakennuksesta löytyvät myös pukuhuoneet ja varustesäilytys.

Tapahtuma etenee lauantaina niin, että päivän ensimmäisenä starttaa maraton ja maratonviesti klo 11, ja pian sen jälkeen lähetetään kympin juoksijat matkaan. Puolikkaan juoksijat saavat odottaa lähtöään klo 14 asti. Tässä vielä aikataulu selkeämmin.

11:00 Vantaan Energia Maraton ja Renta Maratonviesti
11:15 HOKA Maantiekymppi
14:00 Vantaan Sanomat Puolimaraton

Maraton juostaan tänä vuonna SM-kilpailuna, joten paikalla on suomen kärkijuoksijoita niin yleisestä sarjasta kuin aikuisten ikäluokista. SM-kilpailun vuoksi maratonilla ei nähdä tänä vuonna jäniksiä.

Puolimaratonilla starttaa kuitenkin useampi jänis. Vauhdinpitoa ja kiriapua saavat 1:20, 1:40, 1:50, 2:00, 2:15 ja 2:30 aikaa tavoittelevat.

Yritykset, kaveriporukat ja seurat huomio! Jos haluatte osallistua Vantaan Maraton tapahtumaan tiiminä, on Maratonviesti hauska tapa lähteä mukaan. Viesti juostaan 4 hengen tiimillä ja siinä kisataan sekasarjan lisäksi myös miesten, naisten sarjoissa.

Vantaan Maratonin kuuluisat pullakahvit

Vantaan Maraton on tunnettu pullakahveistaan. Useana vuotena osallistujia on ilahduttanut juoksijoille tarjottu pulla ja kahvi. Kenellepä ei kahvi ja herkku maistuisi suorituksen jälkeen! Pullakahvit tarjoillaan varustesäilytyksen vieressä.

Vantaan Maraton reitti

Vantaalla reitti on tunnetusti nopea ja tasainenkin. Reitti on pääosin kestopäällystetietä, ja tapahuma juostaan 10,5 km:n lenkkeinä. Kilometrit on merkitty kyltein täysmaratonin mukaan. Kyltit ovat hieman alimittaisia kympille, sillä maantiekympin startti on hieman eri paikassa, kuin muiden matkojen. Huoltopisteitä on reitillä kolme (3,5 km Niittytie, 7,0 km Angervotie ja 10,5 km kisakeskus).

vantaa maraton reitti

Topi Raitanen Vantaan Maraton tapahtumassa

Saatat nähdä tapahtumassa myös 3000m estejuoksun Euroopan mestarin Topi Raitasen, joka juoksee Renta Maratonviestissä. Topi oli mukana tapahtumassa jo viime vuonna.

Time-to-Run on mukana tapahtumassa! Ilmoittaudu sinäkin mukaan täällä

Löydät vuoden 2023 Vantaan Maratonin kympille 5 viikon harjoitteluohjelman täältä –> Come Run With Piia Vantaa 10km

Lisäinfoa tapahtumasta tapahtuman kotisivulla 

Speak Your Mind

*