Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Kevään ja kesän uutuuksia Craftilta

 

craft.juoksutakki

Craftin Mind-mallisto

Sain testattavaksi tämän kevään ja kesän Craft-malliston uutuuksia, tarkemmin Mind-malliston takin, capritrikoot ja t-paidan.

Ihastuin tosi paljon malliston raikkaisiin ja muodikkaisiin kuoseihin. Jostain syystä valintani kohdistuvat useimmiten mustiin vaatteisiin, joten Mind Jacket ja t-paita toivat suuren ja kauan kaivatun piristyksen omaan juoksuvaatevalikoimaan.

Pinkki takki, jossa on vaaleankeltaisia yksityiskohtia (hihoissa sekä vetoketjut), sopii tosi kivasti harmaakuvioisten caprien kanssa. Juoksutakki on mielettömän kevyt ja se on huippumukava päällä. Se suojaa tuulelta ja mielestäni myös pieneltä sateelta. Takki on tosi ihanteellinen kevään ja kesän oloihin, sillä se taipuu keveydellään moneen. Tuulisella ja viileämmällä säällä, jolloin kaipaan hieman lisälämpöä, olen sujauttanut takin alle t-paidan ja ohuen pitkähihaisen. Kesäaamuina ja -iltoina on ollut kiva laittaa jotain kevyttä ekstraa koleuden suojaksi t-paidan päälle.

Takki on sen verran käytännöllinen ja kivannäköinen, että pakkaan sen usein reppuun arkenakin. Takki vie tosi vähän tilaa! Vilukissan on kiva heittää kevyttä lämmikettä päällensä kun aurinko menee pilveen ja alkaa paleltaa. Itse tykkään sellaisesta “sporttisesta casual lookista”, joten takki sopii omasta mielestäni myös rennomman mekon kanssa!

craft.mind.juoksutakki

Capri-pituiset trikoot ovat mielestäni monikäyttöiset ja siitä hyvät, että niitä voi käyttää kun ulkona on lämmin tai pitkien juoksusukkien kanssa, kun ulkona on hieman viileämpää. Mind -caprit on suunniteltu tiukanistuviksi. Itselleni sopi paremmin normaalia yksi suurempi koko.

craft.juoksupaita

Mind Tee -paita on ergonmisesti muotoiltu kevyt lyhythihainen. Kuosi on takin ja caprien tavoin muodikas kuvioillinen. Tekninen materiaali tekee paidasta miellyttävän päällä, myös hikisemmällä lenkillä. T-paita sopii myös farkkujen seuraksi 🙂

Tässä vielä teknisiä tietoja vaatteista:

Mind Capri -juoksucaprit

Elastiset ja pehmeät caprit tarjoavat mukavan istuvuuden ja optimaalisen liikkumisvapauden. Materiaali siirtää tehokkaasti kosteuden pois iholta pitäen sinut viileänä ja kuivana liikunnan ajan. Housuista löytyy myös vetoketjullinen takatasku pienille arvoesineille, naruilla säädettävä vyötärö sekä tyylikkäät heijastinprintit. Caprien suositushinta on 49,90€.

Mind Tee -juoksupaita

Mind-malliston t-paita on erittäin kevyt ja ergonomisesti suunniteltu lyhythihainen juoksupaita. Paitaa saa oranssin, pinkin, valkoisen ja mustan värisenä. Paidan suositushinta on 39,90 €.

Mind Jacket -juoksutakki

Mind Jacket on erittäin kevyt, tuultahylkivä juoksutakki. Takissa on säädettävä helma, sekä pieni vetoketjullinen rintatasku avaimille tai pienelle soittimelle. Taskussa on pieni reikä kuulokejohdolle. Takin materiaali on kevyesti joustavaa, ja selkäosasta löytyvät ventilaatiopaneelit. Takin suositushinta on 99,90 € ja sitä on saatavilla pinkkinä, mustana tai musta-kuviollisena.

craft.mind.mallisto2016

 

Trackbacks

  1. […]   Craftin Mind-mallisto Sain testattavaksi tämän kevään ja kesän Craft-malliston uutuuksia, tarkemmin Mind-malliston takin, capritrikoot ja t-paidan. Ihastuin tosi paljon malliston raikkaisiin ja muodikkaisiin kuoseihin. Jostain syystä valintani kohdistuvat useimmiten mustiin vaatteisiin, joten Mind Jacket ja t-paita toivat suuren ja kauan kaivatun piristyksen omaan juoksuvaatevalikoimaan. Pinkki takki, jossa on vaaleankeltaisia yksityiskohtia (hihoissa sekä vetoketjut), sopii […] Time-to-Run Suomi […]

Speak Your Mind

*