Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Ensimmäinen Power Run järjestetään 6. kesäkuuta

 

power run rauma

POWER RUN – PUOLIMARATON

Power Run –puolimaraton ja koko perheen juoksutapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa 6.6.2015 Raumalla. Lähtö ja maali sijaitsevat kuvan kauniin Rauman saariston kupeessa Fåfängassa. Virallisesti mitattu puolimaraton kierrättää juoksijat Rauman keskustan ympäri puhtaissa luonnonmaisemissa. Puolimaratonin lisäksi tapahtuma tarjoaa 10 ja 6 km:n matkat, joista jälkimmäisen matkan voi suorittaa vaikka sauvakävelynä. Power Run on koko perheen tapahtuma – Luonnon kauniissa fåfängassa on tarjolla myös lasten aktiviteetteja.

power run rauma

ILTAJUHLAN KRUUNAA ELASTINEN

Power Runin kruunaa upea iltajuhla Fåfängan upeissa maisemissa. Pääesiintyjäksi juhlaan on kiinnitetty supersuosittu Elastinen, jonka esitys ei jätä ketään kylmäksi. Iltatapahtumaan on ostettavissa myös lippuja erikseen. 300 ensimmäiselle juoksutapahtumaan ilmoittautuneelle tarjoamme iltajuhlan ilmaiseksi (tai vaihtoehtoisesti sponsoripakettimme) ja kaikille Power Run –osallistujille 10 €:n alennuksen iltajuhlatapahtumasta.

Power Run ilmoittautuminen ja Iltajuhlan lipunmyynti on alkanut osoitteessa www.lippupalvelu.fi

Tapahtuman kotisivut: www.powerrun.fi

 

Speak Your Mind

*