Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

International Lake Garda Marathon 2015

 

lake.garda.marathon

International Lake Garda Marathon 2015 juostaan lokakuussa

Kuvan kaunis Gardajärvi kauniine kylineen Pohjois-Italiassa on aina hurmannut vierailijansa. Vuodesta 2007 Gardajärvellä on järjestetty kansainvälinen maratontapahtuma – International Lake Garda Marathon. Tänä vuonna tapahtuma juostaan Gardajärven itäisellä rannikolla. Reitti lähtee Malcesine nimisestä kylästä ja kulkee rantoja pitkin mutkitellen, päättyen järven pohjoispäässä sijaitsevaan Torbolen kylään. Maisemat ovat koko matkan henkeäsalpaavat – toisella puollella näkyy sinisenä siintävä Gardajärvi ja toisella puolella häämöttää uljas Monte Baldo vuoristo. Torbolen kylästä on esim. Milanoon ja Venetsiaan noin 200 km. Veronan lentokenttä sijaitsee 80 km päässä.

International Lake Garda Marathon 18. lokakuuta 2015

Ensimmäinen Lake Garda Marathon järjestettiin vuonna 2007. Siitä asti tapahtuma on houkutellut vuosittain noin 2 000 juoksijaa Gardajärven huikeisiin maisemiin. Täyden maratonin lisäksi tarjolla on 30 km:n pituinen Lake Garda Long Run ja 15 km:n pituinen Lake Garda Run harrastelijoille. Tapahtuman järjestäjien mukaan reitit ovat kutakuinkin tasaisia. Reittiennätys maratonille on 2:18.lake.garda.night.run

Tämän vuoden uutuutena tapahtumassa on myös mukana Torbole Night Run. Torbole Night Run on polkujuoksu, joka juostaan jo lauantai-iltana 17. lokakuuta otsalamppujen valossa. 12 km:n pituinen reitti vie juoksijat vuoristoon, jonne on rakennettu kolmet metalliset portaat helpottamaan kulkua. Kuulostaa mielenkiinoiselta ja haastavalta! Ei ehkä kuitenkaan ihan heikkohermoisille! Muista pakata otsalamppu mukaan!

Tapahtuman pääsponsoreina toimivat GORE Running Wear, Mitsubishi ja PowerBar.

Lähde mukaan 9. International Lake Garda Marathon -tapahtumaan. Tapahtuman sivulta täältä löytyy mm. lista alueen hotelleista.

Lisäinfoa:

International Lake Garda Marathon
email: info@lakegardamarathon.com
kotisivut: www.lakegardamarathon.com
Puhelin: +39 348 9328780

 

Speak Your Mind

*