Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Kangasalan puolimaraton ja kymppi 15.8.2015

 

puolimaraton ja kymppi

Kangasalalla juostaan 3. puolimaraton ja kymppi

Tänä vuonna kesän liikunnallisin päivä vietetään Kangasalla lauantaina 15.8.2015. Kangasalan Sanomat ja Kangasala SK ry järjestävät järjestyksessään kolmannen Kangasalan puolimaraton ja kymppi -juoksutapahtuman Kangasalan kauniissa maalaismaisemissa. Kangasalan puolikasta onkin kutsuttu Suomen kauneimmaksi puolimaratonreitiksi.

Reitistä noin puolet on asfalttia, puolet soraa ja reitti sisältää pientä korkeusvaihtelua. Puolimaratonin reitillä sijaitsee muun muassa historiallinen Liuksialan kartano, joten myös kulttuurinautinnosta on kilpailun lomassa mahdollista päästä nauttimaan. Sekä puolimaraton että kymppi on virallisesti matkamitattu, joten tässä hyvä tilaisuus lähteä tavoittelemaan uusia ennätyksiä virallisilla reiteillä.

Tapahtuman suosio kasvussa

Lähtölaukaus kympille pamahtaa kisapäivänä kello 11.40 ja puolimaratonille tasan kello 12 aivan Kangasalan keskustassa. Miesten ja naisten yleisten sarjojen lisäksi puolimaratonilla on omat sarjat myös veteraanijuoksijoille (M40, N40, M50, N50, M60 sekä N60). Osallistumismaksu sisältää teknisen paidan, sisäänpääsyn uimahalliin, osanottomitalin, huollon reitillä sekä huoltopisteen maalissa. Tapahtuman kävijämäärät ovat nousseet joka vuosi ja järjestäjät odottavatkin tänä vuonna yli 300 innokasta juoksijaa haastamaan itsensä ja kaverinsa tässä mukavassa juoksutapahtumassa.

Ilmottaudu pikimmiten

Ilmoittautuminen tapahtumaan onnistuu tapahtuman verkkosivujen kautta. Kannattaa ilmoittautua heti, sillä osallistumismaksuissa on neljä hintaporrasta. Kuitenkin myös jälki-ilmoittautuminen vielä paikan päällä on mahdollista, mutta järjestäjät suosittelevat ilmoittautumista ennakkoon, sillä kaikille jälki-ilmoittautuneille ei voida varmasti taata ajanottolaitetta.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa osoitteesta: www.liikuntai.fi

Nähdään kesäpäivänä Kangasalla!

 

Speak Your Mind

*