Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Lähde reportteriksi Power Run tapahtumaan

 

power run rauma

Haluatko Time-to-Run reportteriksi Power Run tapahtumaan?

Ole tekemässä historiaa, kun Raumalla juostaan ensimmäistä kertaa puolimaraton. Lähde mukaan puolikkaalle tai kympille ja kirjoita tapahtumasta meille pieni raportti muutaman kuvan kanssa. Juttu julkaistaan sivuillamme.

Tarjoamme sinulle vapaan pääsyn, joita meillä on tarjolla kaksi kappaletta.

Ilmoittaudu halukkaaksi sähköpostilla osoitteeseen info@doyle-pr.com (laita aiheeksi Power Run, kerro viestissä nimesi ja anna sähköpostiosoite, josta sinut parhaiten tavoittaa)

Kysymyksiä voi lähettää samaan osoitteeseen.

Power Run

Power Run järjestetään 6. kesäkuuta Rauman saariston kupeessa Fåfängan Paviljongilla. Tapahtuma tarjoaa upeat merelliset maisemat ja loistavat juoksureitit kaikille matkoille. Vaihtoehtoina ovat 21,1 km, 10 km ja 6 km matkat. Puolimaratonreitti on virallisesti mitattu ja ajanotto tapahtuu siruilla.

Power Run tarjoaa osallistujilleen reitin varrella perinteisten huoltopisteiden lomassa myös piristävää musiikkia, joka saa kenen tahansa askeleen taittumaan keveämmin.

Kilpailuun voit osallistua joko yksin tai joukkueena yrityssarjassa. Yrityksen aika on ryhmän aikojen keskiarvo.

Koko perheen tapahtuma

Tapahtumapaikalle voi tulla koko perheen voimin. Viihtyisässä ympäristössä riittää touhua ja tutkittavaa perheen pienimmille ja luvassa on myös koko perheen aktiviteetteja.

6 km matkan voi myös kävellä. Eli, koko perheelle lenkkitossut jalkaan ja menoksi. Kävelysauvat ovat myös sallittuja tällä reitillä.

Iltajuhlassa mukana Elastinen

Koko Power Run juoksutapahtuman kruunaa illalla järjestettävä juhla, jonka pääesiintyjänä on Elastinen. Lippuja tähän juhlaan saa ostettua erikseen.

HUOM: Time-to-Run tarjoaa kaksi vapaata pääsyä ainoastaan juoksutapahtumaan.

Lisätietoja Power Run tapahtumien kotisivuilta: www.powerrun.fi

 

Speak Your Mind

*