Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Limassol Marathon valittiin Euroopan parhaimmaksi

 

limassol marathon

Limassol Marathon valittiin vuoden 2015 parhaimmaksi kansainväliseksi maratoniksi Euroopassa

Maratonimme kansainväliset kunnianosoitukset jatkuvat. Otamme Limassolissa ylpeinä vastaan Euroopan vuoden 2015 parhaimman kansainvälisen maratonin tittelin, jonka MyNextRunin käyttäjät ovat meille suoneet. MyNextRun on yksi nettiverkoston suurimmista juoksutapahtumiin erikoistuneista sivustoista. MyNextRunilla on tuhansia käyttäjiä, ja juuri nämä käyttäjät valitsivat Limassolin Marathonin heidän suosikikseen.

Limassol Marathon keräsi 37% kaikista äänistä, jättäen jälkeensä klassiset ja historialliset Ateenan, Berliinin, Lontoon ja Rooman kaupunkimaratonit.

Äänestäjät korostivat mm. Limassol Marathonin ainutlaatuisuutta, sen tasaista ja rannikkoa hivelevää reittiä sekä upeita sääolosuhteita.

Haluamme kiittää kaikkia, jotka äänestivät meitä. Haluamme myös kiittää niitä tuhansia ystäviä ja kannustajia, jotka uskovat Limassolin marathonin mahdollisuuksiin. Emme pysähdy ennen kuin olemme saavuttaneet päämäärämme, mikä on kehittää Limassolin Maratonista yksi merkittävä tapahtuma muiden suurten tapahtumien joukossa Euroopassa.

Limassol Marathonin järjestäjinä, haluamme kutsua teidät kaikki maailman aurinkoisimmalle maratonille sunnuntaina 10. huhtikuuta 2016.

Lue lisää tapahtumasta täällä

limassol marathon

 

Speak Your Mind

*