Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Peten Puolikas Lapinjärvellä

 

petenpuolikas

Peten Puolikas – kesän iloisin juoksutapahtuma Lapinjärvellä

Lapinjärvellä, Itä-Uudenmaan sykkivässä sydämessä juostava Peten Puolikas on kesän pirtein puolimaratontapahtuma. Kirkonkylältä starttaava reitti vie juoksijansa halki lämpöisenä kesäpäivänä kukoistavien viljapeltojen ja uinuvien maalaiskylien tunnelman. Kaikkien aikojen ensimmäinen Peten Puolikas juostiin 6.7.2013. Vuonna 2015 juoksutapahtuma järjestetään lauantaina 27. kesäkuuta.

Tapahtumassamme matkat ovat puolimaraton 21,097 km ja 10,0 km. Molemmat reitit ovat Suomen Urheiluliiton virallisesti mittaamia ja siten myös ennätys- ja tilastokelpoisia. Osallistumismaksuun sisältyy ajanotto, tapahtumaa varta vasten lyöty uniikki mitali, runsas huolto juoksun aikana ja maalissa sekä tietysti roppakaupalla iloista urheilumieltä!

Tapahtumaamme suojelevat olympiavoittaja Lasse Virén ja hänen vaimonsa Päivi Virén.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kesän hyväntuulisimpaan juoksutapahtumaan!

Kotisivumme löytyvät osoitteesta www.petenpuolikas.net

Speak Your Mind

*