Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Polkujuoksu kasvattaa suosiotaan Thaimaassa

 

polkujuoksu

Polkujuoksu kasvattaa suosiotaan Thaimaassa

Sunnuntai 11. tammikuuta järjestettiin vuotuinen Columbia Trail Master Series, joka on tasaisesti kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Polkujuoksun suosio on huimassa nousussa myös Thaimaassa.

Kisan järjestäjä, AMA Events, järjestää useita tapahtumia Thaimaassa, kuten Adventure Racing triathlonin sekä erilaisia trail-juoksuja ympäri vuoden.

Artikkelin kirjoittaja, Jonathan Wardley, oli tapahtumassa mukana ja raportoi.

Columbia Trail Master

Columnia Trail Master -tapahtuman suosio kasvaa vuosi vuodelta. Tänä vuonna yhteensä yli 2000 kilpailijaa otti osaa tarjolla oleville matkoille: 50 km, 25 km, 10 km
sekä 3 km hupijuoksulle. Hyvin järjestetty tapahtuma lähettää juoksijat kuvankauniille reitille, jolla tunnelma huokuu ystävällisyyttä.

Reitit ovat melko vaativia ja luovat haasteita kaiken tasoisille juoksijoille. Reitin lisäksi, olosuhteet voivat olla hyvin kuumat ja kosteat.

Järjestäjät tekevät hienoa työtä vaihtaen reittiä joka vuosi. Reitit ovat hyvin huoltomiehitettyjä. Juoma-asemia on riittävästi ja ensiapu saatavilla sen varalta,
että sitä tarvitaan. Kaiken lisäksi, palkinnot ovat mainitsemisen arvoiset 50 km, 25 km ja 10 km reiteille. Myös eri ikäluokat palkitaan.

Kaiken kaikkiaan, upea päivä! Kaikille jotakin tasosta riippumatta.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy AMA:n kotisivuilta: http://ama-events.com

Toivottavasti tämä antaa pienen käsityksen polkujuoksuista Thaimaassa ja mitä siellä tapahtuu juoksutapahtumien saralla.

 

Trackbacks

  1. […]   Polkujuoksu kasvattaa suosiotaan Thaimaassa Sunnuntai 11. tammikuuta järjestettiin vuotuinen Columbia Trail Master Series, joka on tasaisesti kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Polkujuoksun suosio on huimassa nousussa myös Thaimaassa. Kisan järjestäjä, AMA Events, järjestää useita tapahtumia Thaimaassa, kuten Adventure Racing triathlonin sekä erilaisia trail-juoksuja ympäri vuoden. Artikkelin kirjoittaja, Jonathan Wardley, oli tapahtumassa mukana ja raportoi. Columbia Trail […] Time-to-Run Suomi […]

Speak Your Mind

*