Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Suosittu Extremerun Vantaalla jo 6. kerran

 

extremerun 2015

Supersuosittu Extremerun Vantaalla taas toukokuussa

Lauantaina 23.5. tanner tömisee ja aitaa kaatuu, kun Extremerun kisataan Vantaalla jo kuudennen kerran. Suomen nopeimmin kasvava ja ehdottomasti parhaalla fiiliksellä varustettu juoksutapahtuma keräsi Vantaalle viime vuonna n. 4300 innokasta liikkujaa. Tänä vuonna odotamme vähintäänkin yhtä paljon osallistujia mukaan haastamaan itsensä ja ystävänsä.

Hakunilan Urheilupuiston ympäristöön rakennetaan n. 8 kilometriä pitkä, Via Dolorosaksikin kutsuttu rata, joka kätkee matkansa varrelle erilaisia esteitä. Kisassa on kaksi sarjaa. Kilpasarjalaiset starttaavat matkaan ensimmäisinä ja suorittavat kaksi kierrosta kaikkine esteinen mahdollisimman nopeasti. Hupisarjalaiset pukeutuvat halutessaan naamiaisasuun ja aikaa radan suorittamiseen on kolme tuntia. Jokainen maaliin päässyt saa urhoollisuusmitalin.

Yleisöä ja osallistujia viihdytetään alueella mm. hyvällä musiikilla ja illalla meininki jatkuu After Run-bileissä Hotelli Vantaassa.

Ilmoittaudu nyt ja tule mukaan nauttimaan alkukesän hauskimmasta urheilutapahtumasta. Extremerunissa kaikki liikkuu ja tunnelma on huipussaan. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: www.extremerun.fi

Muutama kuva viime vuoden tapahtumasta:

Speak Your Mind

*