Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Tallinna Maraton virtuaalijuoksu 1-30. syyskuuta

Tallinna ei ole valmis luopumaan vuoden 2020 maratonviikonlopustaan ja viesti on selvä – juostaan erikseen mutta kuitenkin yhdessä! Lähde sinäkin virtuaalimatkalle Tallinnan Maratonille.

Tallinna Maraton virtuaalijuoksu juostaan 1-30. syyskuuta

Tallinna Maraton juostaan tänä vuonna virtuaalisena ympäri maailmaa. Sinäkin voit siis osallistua. Valitset vain itsellesi, tai kaveriporukalle, sopivan päivän syyskuussa ja juoksette haluamanne matkan. Vaihtoehtoina ovat täysmaraton, puolikas, 10 km ja 5 km.

Uutuutena Tallinna Maraton tarjoaa mahdollisuuden juosta täysmaratonin myös osissa eli sinun ei tarvitse juosta koko matkaa yhteen kyytiin, jos se tuntuu haastavalta. Voit suorittaa matkan sellaisissa osissa kun itse haluat ja parhaaksi näet, mutta kuitenkin niin että lyhin juoksuosuus on vähintään 4,2 km. Jälkeenpäin voit kertoa kavereillesi juosseesi Tallinan Maratonin! Matka on nimeltään “The Combo Marathon” eli ole tarkkana kun rekisteröidyt tapahtumaan.

Combo Marathonin ja täysmaratonin osallistumismaksut sisältävät t-paidan ja mitalin. Niiden lähetys postitse sisältyy osallistumismaksuun.  T-paita on saanut vaikutteita Forrest Gump -elokuvasta ja sloganista “Run, Forrest, Run!”. Paita näyttää tältä:

Osallistumismaksu maratonille ja Marathon Combolle on 40 € ennen 24. elokuuta, jonka jälkeen maksu nousee kympillä.

Kaikki osallistujat saavat uniikin mitalin. Tämän vuoden mitali kuvastaa pohjoisen pallonpuoliskon kirkkainta tähteä, Pohjantähteä. Mitalit lähetetään osallistujille postitse.

Miten Tallinna Marathonin virtuaalijuoksu toimii

  1. Valitse itselleni sopiva matka ja rekisteröidy täällä
  2. Rekisteröitymisen jälkeen löydät itsesi starttilistalta täältä (nimet aakkosjärjestyksessä)
  3. Juokse/hölkkää/kävele/tallusta valitsemasi matka (Marathon Combon voit suorittaa osissa) 1.-30.9. välisenä aikana
  4. Toimita todiste suoritetusta matkasta elektronisesti (muotoa .fit, .gpx, .pwr, .tcx) tai manuaalisesti järjestäjän sivuille
  5. Jää odottelemaan postin tuomaa mitalia ja t-paitaa (t-paidat maratoonareille ja Marathon Combon suorittaneille)

Lisäinfoa tapahtumasta löytyy täältä

Comments

  1. Paavo Pajunen says

    Maraton 2020

Trackbacks

Speak Your Mind

*