Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Tallinnan Maraton juostaan Viron lipun väreissä

tallinnan maraton 2018

Tallinnan Maratonin juhlavuosi

Viron 100-vuotisjuhlaa vietetään ympäri maata lukuisten tapahtumien siivittämänä. Tallinnan Maraton  on osa vuoden virallista juhlaohjelmaa ja se haluaa juhlistaa satavuotista itsenäisyyttä näyttävästi oman tempauksensa avulla.

“Syntymäpäivävuosi antaa Tallinnan Maratonille ihan uudenlaisen säväyksen. Yhdessä juoksijoiden kanssa haluamme kunnioittaa maamme tärkeää juhlaa. Suunnitteilla on useita uudistuksia, emmekä halua kieltää, ettemmekö halua järjestää vuosisadan suurinta juoksutapahtumaa yhdessä kaikkien aktiivisten liikkujien kanssa!” kommentoi Tallinnan Maratonin johtaja Mati Lilliallik.

Tämän vuoden Tallinnan Maraton on siitä erikoinen, että järjestäjät haluavat juoksijoiden osallistuvan tapahtumaan Viron lipun väreissä. “Aikaisemmin meillä ei ole ollut ns. pukukoodia, mutta tänä vuonna pyrimme luomaan loistokkaan ja kaikkia yhdistävän tunnelman tapahtumaan. Tämä tulee olemaan kunnioitusta herättävä, uskomaton spektaakkeli, kun tuhannet juoksijat kokoontuvat starttilinjalle ja lipuvat pitkin katuja pukeutuneina Viron lipun eli sinisen, mustan ja valkoisen väreihin.” sanoo Lilliallik.

Kisajärjestäjät pyrkivät siihen, että kaikilla on mahdollisuus juosta Viron lipun väreissä, mistä johtuen juoksupaidat ovat ensimmäistä kertaa Viron kansallisväreissä. Maratonin juoksijat saavat paidan ilmaiseksi, kun taas puolikkaan ja kympin juoksijoilla on mahdollisuus ostaa paita 50% alennuksella.

Tallinnan Maraton juostaan 7.-9. syyskuuta 2018. Tapahtuman aloittaa We Run Tallinn 5 km kilpailu perjantaina. Lauantaina pääosassa ovat lapset ja 10 km taivaltajat, minkä jälkeen tapahtuma huipentuu sunnuntain maratoniin ja puolikkaaseen.

Tapahtumasivut: www.tallinnamaraton.ee

Lisäinfoa:
Kadi Möller
Head of Secretariat
kadi@jooks.ee
+37256939393

Trackbacks

  1. […] Tallinnan Maratonin juhlavuosi Viron 100-vuotisjuhlaa vietetään ympäri maata lukuisten tapahtumien siivittämänä. Tallinnan Maraton  on osa vuoden virallista juhlaohjelmaa ja se haluaa juhlistaa satavuotista itsenäisyyttä näyttävästi oman tempauksensa avulla. “Syntymäpäivävuosi antaa Tallinnan Maratonille ihan uudenlaisen säväyksen. Yhdessä juoksijoiden kanssa haluamme kunnioittaa maamme tärkeää juhlaa. Suunnitteilla on useita uudistuksia, emmekä halua kieltää, ettemmekö halua järjestää vuosisadan suurinta […] Time-to-Run Suomi […]

Speak Your Mind

*