Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Tallinnan Maraton Viron suurin juoksutapahtuma

 

tallinnan-maraton

Viron suurin juoksutapahtuma SEB Tallinnan Maraton 13. syyskuuta 2015

Tasan kuukauden kuluttua tapahtuva SEB Tallinnan Maraton on Viron urheiluystävien lisäksi kasvattanut suosiotaan myös ulkomaalaisten joukossa. Viime vuonna SEB Tallinnan Maraton isännöi juoksijoita yhteensä 41 eri maasta, kun tämän vuoden tapahtumaan on tähän mennessä ilmoittautunut osallistujia 45:stä maasta.

SEB Tallinnan Maratoniin ilmoittautuneiden määrä ja ilmoittautumisdynamiikka ennustaa, että sekä maratonissa että puolimaratonissa nähdään tänä vuonna uusi osallistujaennätys reilulla marginaalilla.

SEB Tallinnan Maraton on kasvanut viidessätoista vuodessa alueen isoimmaksi urheilutapahtumaksi ja tunnetuimmaksi maratoniksi. Järjestäjät ovat valmiita ottamaan vastaan vähintään yhtä paljon osallistujia jokaiselle matkalle kuin vuonna 2013, jolloin Viron kaikkien aikojen suurimpaan kansanurheilujuhlaan osallistui yhteensä 20 562 liikunnan harrastajaa.

Tallinnan Maratonilla löytyy kaikille jotakin

Perinteisesti toisena syyskuun viikonloppuna tapahtuvan SEB Tallinnan Maratonin yhteydessä voi osallistua maratonille (42,195 km), puolimaratonille (21,1 km), 10 kilometrin juoksu- ja kävelymatkalle (myös sauvakävely), neljän kilometrin Nike Nuorten Juoksuun ja Mesikäpan Lastenjuoksuun.

SEB Tallinnan Maratonille voi ilmoittautua edullisemmin aina elokuun loppuun saakka. Ilmoittautuminen onnistuu tapahtuman kotisivuilla. Kotisivuilla voit myös ilmoittautua lapsille järjetettävään Mesikäpan Lastenjuoksuun, joka juostaan perjantaina ja on ilmainen. Nike Nuortenjuoksuun tarjoushinnalla voi ilmoittautua aina 6. syyskuuta asti.

Lisätietoja: www.jooks.ee

 

Speak Your Mind

*