Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Turku City Marathon ensimmäistä kertaa syyskuussa 2015

 

turku city marathon

Turkuun oma City Marathon 

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Turku City Marathon juostaan 12. syyskuuta 2015. Lähtö- ja maalipaikkana toimii Kupittaan Urheilupuisto, aivan junayhteykisen läheisyydessä. Veritas Stadionin palvelut ovat tapahtumapäivänä juoksijoiden käytettävissä. Stadionilla tarjoillaan edullinen ruokailu sekä juoksijoille että kannustajajoukoille. Veritas Stadion viihdyttää myös perheen pienimpiä koko tapahtuman ajan.

Turku City Marathon matkat ja reitit

Tapahtumassa on tarjolla täyden maratonin lisäksi myös puolimaraton ja kymppi. Jokaiselle matkalle on oma lenkkinsä, jotka kaikki kulkevat pitkin Aurajoen antoisia maisemia ja vievät juoksijat keskelle ihastuttavinta Turkua.

Ratamestarina toimii juoksutapahtumien järjestäjänä kokenut Tero Töyrylä. Töyrylän toimesta kaikki reitit ovat AIMS-mitattuja. Kympin ja puolikkaan reitteinä ovat toukokuiselta Turku City Runilta tutut 10 km ja 21 km kierrokset. Tapahtuman kaikki reitit ovat tasaisia ja nopeita, joten ne sopivat hyvin sekä aloittelijoille että
kokeneemmille juoksijoille, jotka hamuavat omaa ennätystä.

Nopeimman ajan juossut nainen ja mies palkitaan jokaisella matkalla.

Turku City Marathon sarjat

Osallistujasarjoista löytyy oma paikka jokaiselle juoksijalle ja viileälle vipeltäjälle. Valitse sarjasi ja anna askelten viedä!

  • Naiset ja Miehet yleinen
  • Naisilla 45, 50, 55 ja 60+
  • Miehillä 45, 50, 55, 60 ja 65+

Koe Turun historian siipien vipinä viilettäessäsi Turku City Maratonilla! Urbaania juoksua 10km, 1/2 marathonin tai koko marathonin verran! Lähde sinäkin mukaan Aurajoen johdateltavaksi!

Lisätietoa tapahtumasta: www.turkucitymarathon.fi

 

Speak Your Mind

*