Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Tuusulassa polkujuoksua lokakuussa

 

Tuusula Trail Run

Tuusula Trail Run jo toisen kerran Tuusulassa

Tuusula Trail Run 2015 juostaan Tuusulassa sunnuntaina 25.10.2015. Tapahtuma järjestettiin viime vuonna ensimmäisen kerran hyvällä menestyksellä. Kiitosta saatiin monipuolisesta ja mielenkiintoisesta reitistä, mukavan rennosta tunnelmasta ja herkullisesta Tuusulan lihasavustamon hernekeitosta, jota tarjoiltiin juoksijoille juoksun jälkeen soppatykistä.

Polkujuoksu eli trail run on kasvattanut viime vuosina suosiotaan.  Halusimme vastata kysyntään ja tarjota tapahtuman Keski- Uudellamaalla Hyrylän kupeessa, jonne on helppo tulla Helsingistä ja muualta Uudeltamaalta. Helsingistä ajaa Tuusulaan vajaassa puolessa tunnissa, tapahtuman keskus on Tuusulan urheilukeskuksessa ampumahiihtostadionilla.

Tuusula Trail Run koko perheelle

Reittivaihtoehtoja löytyy kolme: 5 km lapsille ja nuorille, 10.5km ja 21km. Reitti  kulkee vanhan Hyrylän  varuskunnan metsässä, poluilla,  kallioilla ja lyhyen pätkän suollakin. Korkeuseroja on maltillisesti ja reitti sisältää myös lyhyitä hiekkatiepätkiä, joissa pääsee ohituskaistalle tai kiihdyttelemään sopivasti. Reitti merkitään hyvin eksymisten välttämiseksi muovinauhalla, kalkkiviivoilla ja kyltein.

Poluilla ja metsässä juokseminen hoitaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Tämän me suunnistajina, polkujuoksijoina ja metsässä liikkujina hyvin tiedämme. Polkujuoksukilpailussa suurimmalle osalle juoksijoista on tärkeintä on metsässä olemisesta nauttiminen ja vauhdin hurma poluilla.  Kilpailemaankin kannattaa tulla, kärkijuoksijat palkitaan sarjoittain.

Tapahtuman järjestää Tuusulan Voima- Veikkojen suunnistajat ja tuotto menee lasten- ja nuorten suunnistuksen ja liikunnan hyväksi.

Tervetuloa rentoon ja tunnelmalliseen Tuusula Trail Runiin lokakuussa!

Tuusulan Voima-Veikot

Ilmoittautuminen ja lisätietoja tapahtumasta järjestäjien sivuilta: www.tvv.fi

 

 

Speak Your Mind

*