Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Uusi tapahtuma – Espoo Iltajuoksu

 

espoo iltajuoksu

Espoo Iltajuoksu 28.5.2016

Espoo Iltajuoksu juostaan ensimmäistä kertaa 28.5.2016. Valittavina matkoina ovat 7km FunRun ja puolimaraton, ja molemmat matkat starttaavat Tapiolan Urheilupuistosta klo 20.00. 7km reitti kulkee alueella Tapiolan urheilupuisto – Mankkaa – Laajalahti ja puolimaratonilla lenkki kierretään kolmesti.

Noin puolivälissä reittiä on juomapiste, jossa on tarjolla Powerbar-urheilujuomaa. Reitillä ei ole suuria nousuja ja se on melko nopea juosta. Lenkistä n. 3 km juostaan hiekkatietä pitkin.

Tapahtumaan pyritään tuomaan hyvää ja rentoa meininkiä juoksun ohella muinkin keinoin, ja paikalla on livemuusikko, joka laittaa rumpusooloillaan vauhtia jalkoihin. Rumpali-DJ aloittaa alustavasti klo 19.00, jonka jälkeen on vielä alkulämmittelyt ennen lähtölaukausta. Halukkailla on mahdollisuus juoksun jälkeen myös jopa pulahtaa paljuun ja saunaan paikan päällä.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Espoo Rantamaratonin organisaatio.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteessa www.iltajuoksu.fi

ARVONTA: Time-to-Run Suomella on tarjolla 2 lippua Espoo Iltajuoksu-tapahtumaan. Arvonta tapahtuu Time-to-Run Suomi Facebook -sivuilla.

 

Speak Your Mind

*