Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Vantaan Maratonille odotettavissa ennätysmäärä osallistujia

 

vantaan.maraton.2015Vantaan maraton tiedote 05.10.2015

 

Juoksutapahtumiin riittää tulijoita
– Vantaan Maratonille odotettavissa ennätysmäärä osallistujia

Juoksutapahtumissa riittää vetovoimaa. Ympäri Suomen järjestettävissä juoksutapahtumissa, niin maratoneilla kuin lyhyemmilläkin matkoilla riittää osallistujia. Niin myös Vantaan Maratonilla, joka juostaan tuttuun tapaan lokakuussa Tikkurilassa ja sen ympäristössä.

Viime vuonna ilmoittautuneita oli yli 1 900 juoksijaan kolmelle eri matkalle; maratonille, ½-maratonille ja ¼-maratonille eli FunRunille ja tänä vuonna odotetaan samankokoista osallistujamäärää. Osallistujista suurin osa juoksee ½-maratonin, mutta kauas ei jää täysmaratonkaan noin 700:lla osallistujallaan. Täysmaratonin maalintulijoiden määrällä mitattuna Vantaan Maraton onkin neljän suurimman maratontapahtuman joukossa Suomessa.

Aiemmin sunnuntaisin järjestetty maraton pidetään tänä vuonna jo lauantaina

Jälki-ilmoittautua voi vielä juoksupäivänä kisakansliassa ja järjestäjät ovatkin tähän varautuneet tuttuun tapaan. Varsinkin hyvän sään sattuessa juoksupäivälle, on jälki-ilmoittautuneita odotettavissa runsaasti.

Yhden Suomen suurimmista maratoneista voi juosta nyt myös maratonviestinä

Vantaan Maratonilla juostaan tänä vuonna uutuutena maratonviesti. Viesti juostaan täysmaratonin yhteydessä varttimaratonin mittaisina osuuksina. 4-osuuksinen viesti juostaan sekä naisten- että miesten sarjoissa, miesten sarjassa joukkuetta voi tosin täydentää myös naisilla. Maratonviestiin voivat ilmoittautua seurat, yritykset ja kaveriporukat.

 

Lisätiedot:

Kilpailunjohtaja Harri Mannermaa:
040 5489807

 

Speak Your Mind

*