Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Voittajan itseluottamus -verkkokurssi

 

minna immonen

Moikka Time-to-Runin lukija!

Mun nimeni on Minna Immonen ja olen yrittäjä, psykologi ja urheilijoiden henkinen valmentaja Tampereelta. Olen myös urheilijoille suunnatun Voittajan itseluottamus -verkkokurssin suunnittelija ja toteuttaja ja halusin ottaa nyt hetken kertoakseni sinulle, mistä kurssissa on kyse.

Urheilijoiden kanssa vuosia työskennelleenä olen huomannut, että on olemassa yksi teema, joka nousee lähes poikkeuksetta psyykkisen valmennuksen tapaamisissa keskustelujen ytimeen. Ja se on itseluottamus. Itseluottamuksen juuret ulottuvat kaikkeen, mitä urheilija tekee ja usein sitä vahvistamalla ratkeavat ongelmat monella muullakin urheilun osa-alueella. Itseluottamuksen vaikutus kehittymiselle on valtava.

Urheilijoiden henkisenä valmentajana tiedän, että oman itseluottamuksen kehittämiseen ei tarvita vippaskonsteja vaan itseluottamusta voi jokainen kehittää hyvinkin konkreettisten ja yksinkertaisten harjoitusten avulla omassa urheilijan arjessaan. Itseluottamus on lihas, joka vahvistuakseen vaatii treeniä ja toistoja siinä missä kehon muutkin lihakset.

Voittajan itseluottamus -verkkokurssi

Voittajan itseluottamus -verkkokurssin avulla halusin antaa sinulle yksinkertaiset ja tehokkaat työkalut, joiden avulla lähteä viemään omaa itseluottamusta seuraavalle tasolle.

Kurssin sisältö:

Voittajan itseluottamus on urheilijoille suunnattu kuuden viikon mittainen verkkopohjainen kurssi vahvan itseluottamuksen rakentamiseen. Kurssin aikana urheilija pääsee tarkastelemaan ja työstämään omaa itseluottamustaan ennen kaikkea tehokkaiden harjoitusten avulla. Viiden ensimmäisen kurssiviikon aikana urheilija saa käyttöönsä itseluottamusta kehittäviä työkaluja niin fysiologian, omien ajatusten, virheisiin suhtautumisen, mielikuvaharjoittelun kuin myös kilpailuun valmistautumisen näkökulmista. Viimeisellä kurssiviikolla osallistuja tekee itselleen toimintasuunnitelman, jonka avulla on helppo jatkaa harjoittelua vielä kurssin jälkeenkin. Kurssi on ajankäytöltään mahdollista soveltaa kunkin urheilijan henkilökohtaiseen aikatauluun.

Kurssin hinta on 36,50e (sis. alv. 24%)

Ensimmäinen Voittajan itseluottamus -kurssi järjestettiin tämän vuoden helmi-maaliskuussa ja palaute siitä oli mahdottoman myönteistä!

Haluankin toivottaa sinut tervetulleeksi seuraavalle kurssille, joka starttaa 13.4.2015! Ilmoittautuminen on nyt käynnissä eli voit varata oman paikkasi kurssille vaikka heti!

Lue lisää kurssin sisällöstä ja ilmoittaudu mukaan täällä: Voittajan itseluottamus-verkkokurssi 

Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille kehittämään omaa Voittajan itseluottamustasi!

Terkuin,minna immonen

Minna Immonen

PsM, urheilijoiden henkinen valmentaja

www.minnaimmonen.com

 

 

Voit osallistua arvontaan Time-to-Run Suomen Facebook sivuilla ja voittaa maksuttoman pääsyn Minna Immosen Voittajan itseluottamus -verkkokurssille! Arvonta päättyy 10.4.2015 (Jos ostat paikan kurssille ja voitat – rahat palautetaan!)

Vaihtoehtoisesti, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen piia@doyle-pr.com. Laita viestin aiheeksi Voittajan itseluottamus ja ilmoita viestissä nimesi ja sähköpostiosoite, josta sinut parhaiten tavoittaa 🙂

 

 

Speak Your Mind

*