Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Juoksuohjelma kohti Tuusulanjärven puolimaratonia

tuusulanjärven maraton

Tuusulanjärven maratontapahtuma avaa meillä ulkokisakauden. Sitä ennen suunnilleen huhtikuun alussa siirrymme kaikkien treenien osalta ulos, ja on kiva päästä testaamaan Tuusulaan millaista hedelmää talven harjoittelu on kantanut. Nappaa meiltä juoksuohjelmat kohti Tuusulanjärven puolimaratonia.

Tuusulanjärven maraton 27. huhtikuuta

Tuusulanjärven maratontapahtuma juostaan lauantaina 27.4. Tapahtumasta löytyy myös koko maraton ja 5 km juoksu/kävely, mutta meiltä osallistuu juoksijoita puolikkaalle ja kympille.

Come Run With Piia

Aloita sinäkin harjoittelu kohti Tuusulanjärven puolimaratonia meidän kanssa! Olemme laatineet 3 eri tasoista puolimaratonohjelmaa, jotka ovat kaikkien saatavilla Come Run With Piia sivuilla. Sieltä voit myös tulostaa ohjelman. Paperisesta lehdykästä sinun on helppo seurata ohjelmaa ja voit laittaa paperiseen versioon omia merkintöjä harjoituksen kohdalle.

HUOM! Vaikka ohjelmat ovat puolimaratonille tarkoitettu, voit hyvin treenata niillä kohti kymppiä. Jos toivot nimenomaan 10 km harjoitusohjelmia löytyvät ne Time-to-Run Suomi sivuilta.

Jos sinulla ei ole paljoa juoksua pohjalla, ja epäilet että et välttämättä jaksa juosta koko matkaa, niin valitse tason 1 ohjelma. Taso 1 lähtee liikkeelle reippaasta kävelystä, ja keho totutetaan säännölliseen painoa kantavaan liikuntaan. Juoksua lisätään pikkuhiljaa viikkojen edetessä. Voit lopussa itse valita kuinka paljon kävelet ja kuinka paljon juokset tapahtumapäivänä.

Taso 2 on sinulle, jos tavoitteesi on juosta koko 21 km matka. Tämäkin ohjelma sisältää alkuun kävelyä, mutta juoksemaan pääset saman tien. Ensimmäisenä tavoitteena on juosta 5 km ja sen jälkeen 10 km. Ohjelmassa tehdään yksi pidempi lenkki pituudeltaan 18 km ja se riittää valmistamaan sinut tapahtumapäivän puolimaratonille.

Taso 3 on sinulle, jos omaat jo hieman juoksutaustaa ja tavoittelet 1 h 45 – 2 h aikaa puolimaratonilla. Siinä lähdetään heti liikkeelle kevyellä juoksulla, toki niin, että totutetaan keho säännölliseen juoksuharjoitteluun riittävästi myös leväten. Juoksuharjoituksia on n. 3-5 viikossa. Harjoitusohjelma sisältää yhden pidemmän lenkin pituudeltaan 18 km, ja se riittää valmistamaan sinut puolimaratonille.

Käy kurkkaamassa mikä ohjelma olisi sinulle se sopivin!

Jos olet kiinnostunut lähtemään meidän porukassa mukaan Tuusulanjärven tapahtumaan, niin voit laittaa Piialle sähköpostia osoitteeseen piia@time-to-run.fi

Toivottavasti nähdään Tuusulassa!

Speak Your Mind

*