Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Muutoksia lääkärintodistuksiin Italiassa

lääkärintodistus italia

Tähän asti ulkomaalaiset juoksijat, jotka eivät ole kuuluneet seuransa kautta kansainväliseen lajiliittoon, ovat joutuneet esittämään pakollisen lääkärintodistuksen maraton- ja puolimaratontapahtumissa Italiassa. Syyskuussaa voimaan tulleen uuden säännöksen mukaan riittää, että urheilija allekirjoittaa vastuuvapauden.

Muutoksia lääkärintodistuksiin Italiassa 20. syyskuuta 2019 alkaen

Italian yleisurheiluliitto (FIDAL) on muuttanut asetusta, joka on tähän asti vaatinut tapahtumajärjestäjiä hyväksymään vain Italian oikeusjärjestelmän mukaiset lääkärintodistukset.

Tämä on tärkeä käännekohta niin tapahtumajärjestäjille kuin kansainvälisille osallistujille. Kiitos tästä kuuluu Italian yleisurheiluliiton ja tapahtumajärjestäjien tiiviille ja suotuisalle yhteistyölle.

Italialaiset kansainvälisen tason tapahtumajärjestäjät ovat huojentuneita, että heillä on mahdollisuus toivottaa tervetulleeksi kaikki ulkomaalaiset juoksijat. Ja erityisesti “turistiurheilijat”, jotka ovat hankalan italialaisen byrokration takia suunnanneet maratonmatkansa muualle.

Italiaan matkustavien ulkomaalaisten juoksijoiden, jotka urheiluseuransa kautta kuuluvat kansainväliseen lajiliittoon, osallistumissäännöt pysyvät ennallaan.

Venetsian maraton juostaan Italiassa 27. lokakuuta.

 

Speak Your Mind

*