Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Venicemarathon Special Edition 2020

 

Venicemarathon Special Edition 2020

Pitkään näytti siltä, että lokakuinen Venicemarathon järjestettäisiin normaaliin tapaan. Nyt kisajärjestäjät ovat kuitenkin tehneet päätöksen live-tapahtuman perumisesta ja hyvä niin. Korona rajoittaa matkustamista, tartuntaluvut ovat jälleen nousussa ympäri Eurooppaa, rajoituksia kiristetään ja moni on haluton lähtemään suuren yleisön tapahtumiin.

Venicemarathonin järjestäjät ovat kuitenkin luvanneet järjestää korvaavaa ohjelmaa järjestämällä Venicemarathon Special Edition 2020-tapahtuman.

Venicemarathon One for All

“Yksi kaikkien puolesta” on uusi konsepti, joka toteutetaan Venicemarathonilla tänä syksynä. Järjestäjät arpovat osallistujien joukosta yhden naisen ja yhden miehen, ja heillä on mahdollisuus juosta maraton kaikkien muiden puolesta alkuperäisesti suunniteltuna maratonpäivänä 25. lokakuuta. Reitti kulkee pitkin tavanomaista maratonreittiä Villa Pisanilta (Stra) Riva Sette Martirille (Venetsia). Juoksijoilla on mukana pieni vauhdittajatiimi ja videokuvaajat. Tapahtuma näytetään livenä mm. tapahtuman nettisivuilla ja heidän somekanavillaan. Kaikesta huolimatta voit siis olla livenä mukaana reitillä!

Venicemarathon Virtual Race 42K and 10K

Virtuaalijuoksut ovat olleet tämän vuoden “juttu” ja myös Venicemarathon on mahdollista juosta virtuaalisena. Matkoina ovat maraton ja kymppi, ja ne juostaan kunkin omalla valitsemalla reitillä ympäri maailmaa. Matkan tulee olla tarkalleen 42.195 km tai 10 km ja se juostaan yhdellä kertaa.

Virtuaalijuoksun voi tehdä viikon aikavälillä 25. lokakuuta (9:00 CEST) – 1. marraskuuta (00:00 CEST). Juoksusuorituksen jälkeen lataat mittalaitteesi datan kisajärjestäjien sivuille, jonka jälkeen juoksusi hyväksytään ja saat virallisen tuloksen itsellesi.

Kaikki matkan suorittaneet saavat itselleen kisapaidan sekä uniikin muistomitalin. Mitalin on suunnitellut kuuluisa, hiljattain edesmennyt, Milton Glaser, joka oli suuri Venetsian ystävä. Milton Glaser oli graafinen suunnittelija ja kuvittaja, jonka yksi ehkä kuuluisimmista töistä oli I love NY -logo.

Ilmoittautumisen siirtäminen

Jos olet jo ilmoittautunut Venicemarathonille, etkä halua osallistua virtuaalijuoksuun, niin sinulla on mahdollisuus siirtää osallistuminen vuodelle 2021 tai 2022. Siirto tapahtuu kisajärjestäjien nettisivuilla. Tästä tulee myös erillinen sähköposti jo tapahtumaan ilmoittautuneille.

Vielä mahtuu mukaan

Tapahtumassa on osallistujakatto. Osallistujamäärä on asetettu niin, että maratonille mahtuu 5000 osallistujaa ja kympille 2000. Jos haluat mukaan “Venicemarathon Special Edition” -tapahtumaan, molemmille matkoille on vielä paikkoja jäljellä.

Rekisteröityminen tapahtuu täällä

 

Trackbacks

Speak Your Mind

*