Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Kympin trail

4. elokuuta, 2014

kympintrail

Tämän päiväinen kisareitti juostiin tutulla tantereella, treenireitin varrella. Reitti on suurimmaksi osaksi hiekkapolkua, ja aika mäkistä.

Heräsin aamulla tavallista myöhemmin, sillä olin suunnitellut tavallisesta poikkeavan kisapäivän aamiaisen. Vältän tällä hetkellä gluteenia, eikä talossa ollut gluteenitonta leipää. Tähän saakka kisa-aamupala on siis ollut 2 palaa paahtista, jonka päällä on banaania, 3 tuntia ennen kisan alkua. Tänään tein banaani-päärynä-vesimeloni smoothin. Ajattelin, että 2 tuntia sen sulamiselle riittää, ja riitti se.

Jo tutuksi tulleeseen tapaan kisa alkoi 15 minuuttia myöhässä. Lanzarotella ei niin pelata minuuttien, tai kilometrien, päälle minkään kanssa. Onneksi on kesä ja lämmin, ettei tarvinnut palella starttilinjalla. On sitä puolikin tuntia jouduttu odottamaan starttilaukausta koleassa talvituulessa.

Meitä juoksijoita oli vähän alle 300. Vaihtoehtona oli vitonen tai kymppi. Itse lähdin etulinjasta, ja otin nopean lähdön. Pieni etumatka, koska edessä häämötti jyrkkä ylämäki. Ylämäet oli tarkoitus vetää suht rennosti, sen enempää ylimääräistä energiaa niihin tuhlaamatta. Alamäet ja tasaiset sitten rullattiin tasaiseen kisavauhtiin. Tänään ei joukosta löytynyt vastusta, ja juoksin ensimmäisenä naisena startista maaliin. Aika oli just alle 43 minuuttia, mikä oli ihan “hyvä” vauhti (keskivauhti 4:18) tälle reitille.

Usein, jos kunta on mukana kisajärjestelyissä, kuuluu kisapakettiin myös ruokaa ja juomaa. Tälläkin kertaa 10€ sisäänpääsyyn kuului juoksun ja t-paidan lisäksi paellaa, leipää, olutta/limua ja jälkkäriksi jätski. Muutamalta tutulta, jotka eivät jääneet odottelemaan murkinaa, saimme extra ruokakuponkeja .. joten koko perheen lounas hoitui siinä. Näistä tapahtumista mä tykkään!

Juoksuiloa!

Piia

Speak Your Mind

*