Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

2017 SEB Tallinna Maratonin kaikki reitit uusittu

tallinna maraton

Viron suurin urheilutapahtuma SEB Tallinna Maraton saa uudet reitit tänä vuonna jokaiselle matkalle: maraton, puolikas ja 10km. Tapahtuma tarjoaa koko viikonlopun ajan 8. – 10.9.2017 urheilullista menoa kaiken ikäisille ja tasoisille. Kilpailukeskus on sama tuttu Vabaduse väljak -aukio.

SEB Tallinna Maraton sunnuntaina 10. syyskuuta klo 9

Kuten monissa kansainvälisesti tunnetuilla kaupunkimaratoneilla, on myös Tallinnan maratonin reitti suunniteltu kulkemaan kaupungin keskustassa, jossa juostaan historiallisen vanhan kaupungin ja modernin ydinkeskustan kaduilla ja reitillä ohitetaan lukusia tunnettuja nähtävyyksiä. Ensimmäistä kertaa tämän vuoden maratonjuoksijat viedään myös historiallisen ja boheemin kaupunginosan Kalamajan kaduille ja kauniille, Stroomin rantaa hiveleville, rantabulevardeille.

Maraton juostaan muuten yhtenä kierroksena, mutta kuitenkin niin, että reitin ensimmäinen neljännes on myös maratonreitin viimeinen neljännes. Reitti täyttää kansainvälisten sääntöjen tiukat vaatimukset ja syyskuun sää on aina suosinut Tallinnan maratonin juoksijoita.

Uusittuun reittiin voi käydä tutustumassa tapahtuman kotisivuilla, johon löytyy linkki artikkelin lopussa.

Tallinna Maraton  – puolimaraton sunnuntaina 10. syyskuuta klo 12

Puolimaraton juostaan suurimmaksi osaksi samalla reitillä kuin maraton, joten juoksijana pääset nauttimaan kaupungin parhaista paloista yhtälailla kuin koko maratonin juoksijatkin. Kuten maraton myös puolikas päättyy Freedon Squarelle.

Tallinna Maraton  – 10 km lauantaina 9. syyskuuta klo 17

Ensimmäistä kertaa Tallinna Maratonin kymppi juostaan iltapäivällä. Tapahtumapaikkana on Freedom Square, josta lähdetään kohti uudistettua Kalamajan kaupunginosaa, vesilentokone- ja kalasatamaa sekä Patarein vankilaa. Kuulostaa vähintään kiehtovalta!

Lisäinfoa tapahtumasta löytyy suomenkielellä tapahtuman kotisivuilta: www.jooks.ee/fi/tallinn-marathon/info

 

Speak Your Mind

*