Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Mikä on kuukauden paras aika kilpailla?

 

kuukautiset

Kuukautiset ja kuukauden paras aika kilpailla

Kuten on jo mainittu, kaikilla naisilla on yksilöllinen kuukautiskierto. Tästä johtuen, paras neuvo on alkaa kirjoittamaan juoksupäiväkirjaa, ja tallentaa siihen millainen olo sinulla on juoksujesi aikana. Tällä tavoin voit nähdä, josko jonkinlainen kuvio syntyy vointisi ja kuukautiskiertosi ympärille. Moni nainen tuntee olonsa hitaaksi ja laiskaksi muutama päivä ennen menstruaatiota.

Kun  vuoto alkaa, olo yleensä paranee. Toiset tuntevat olonsa aivan kamalaksi ensimmäisen vuotopäivän aikana ja juoksevat huonoja aikoja jos kisa sattuu juuri tuolle päivälle.

Kuukautisia voidaan säädellä lääkityksellä niin, että maksimi suorituskysy osuu juuri kilpailupäiville tai siirtää kokonaan muutamalla kuukaudella. Tämä ei kuitankaan ole suositeltavaa, ellet ole kovan tason kansallinen tai kansainvälinen urheilija. Tulee myös huomioida, että jotkin tähän tarkoitukseen käytetyistä lääkkeistä (hormonit) saattavat olla kiellettyjen aineiden listalla.

 

Speak Your Mind

*