Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Hedelmäsmoothiet

 

hedelmasmoothie

Netti ja lehdet pursuavat superterveellisiä smoothie reseptejä. Eikä mikään ihme.

Hedelmäsmoothiet ovat kätevä ja terveellinen välipala, ja oiva keino saada päivän hedelmäkiintiö täyteen yhdessä lasissa. Smoothie on erinomainen välipalavaihtoehto kun iltapäivällä verensokerikäyrät ovat laskusuunnassa. Kun virta alkaa hiipumaan, unohda kahvi ja viineri tai suklaapatukka, smoothiesta saat nopeasti terveellistä energiaa. Lisäksi lasi on täynnä tärkeitä ravintoaineita –  ja mikä vitamiinipommi!

Smoothien saa luotua helposti ihan perushedelmistä, ja omista suosikeista. Banaani on smoothien hyvä pohja. Banaania on hehkutettu urheilijoiden supervälipalana sen sisältämien hyödylliseten ravintoaineiden ja terveysvaikutteiden takia. Banaanista saa paljon nopeasti sulavia hiilihydratteja ja sen sisältämä kalium ja magnesium auttavat mm. lihaskramppeihin ja suonenvetoihin. 

Tässä muutama hedelmäsmoothieohje antamaan sinulle ideoita. Pohjana on käytetty banaania ja vesimelonia (sesonkituote tällähetkellä). Vesimeloni tekee juomasta juoksevaa sen korkean nestepitoisuuden takia, joten nestettä ei tarvitse lisätä. Jos et laita vesimelonia, korvaa se vaikka vastapuristetulla appelsiinimehulla. Nämä smoothiet ovat täyttä tavaraa!

Sauvasekoitin riittää, jos ei keittiöstä löydy tehosekoitinta. Kaikki ainekset pilkottuna kulhoon ja kone pyörimään. Voilà!

 

Banaani-vesimeloni-papaya smoothie

1-2 banaania

isohko pala vesimelonia

papayaa

hedelmäsmoothie

Banaani-vesimeloni-päärynä-porkkana smoothie

1-2 banaania

isohko pala vesimelonia

hienoksi raastettua porkkanaa

päärynä

 

hedelmasmoothie

 

Kirjoittanut: Piia Doyle

Speak Your Mind

*