Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

4 hyvää syytä lähteä Espoo Iltajuoksuun

 

espoo iltajuoksu

Espoo Iltajuoksuun ehtii vielä hyvin mukaan

Espoo Iltajuoksuun ehtii vielä loistavasti mukaan, varsinainen ilmoittautumisaika on pidennetty aina 30.4 asti. Voit itse valita mieleisen matkan 7km, kolmannesmaraton tai puolikkaan. Myös viestikisaan voi ilmoittautua 3-hengen joukkueissa. Iltajuoksu on myös oiva mahdollisuus viimeistelyyn HCR:ää varten, nopealla viimeistelylenkillä hyvässä seurassa.

Siinä siis neljä hyvää syytä ilmoittautua mukaan. Odotettavissa on mukava ja rentohenkinen juoksutapahtuma Tapiolan urheiulupuistossa ja lähimaastoissa. Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna. Iltajuoksu sai paljon positiivista palautetta, myös suhteellisen tasaisesta 7km kierrosreitistään. 98,2% vuonna 2016 osallistuneista suosittelisi tapahtumaa – joten tule sinäkin mukaan!

Espoo Iltajuoksu juostaan perjaintai-iltana 5.5.2017 klo 19 alkaen

Ilmoittautumiset: https://www.iltajuoksu.fi/ilmoittautuminen/

Tervetuloa mukaan!

 

Speak Your Mind

*