Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums
Vantaan Maraton 14.10.2023

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Espoo Rantamaraton syyskuussa + arvonta

 

espoo rantamaraton

Espoo Rantamaraton Espoon syyskuussa Otaniemessä 

Espoo Rantamaraton järjestetään jo yhdeksättä kertaa 17.-18.9.2016 Espoon Otaniemessä. Tapahtumassa löytyy oma matkansa jokaiselle eli lauantaina 17.9. juostaan puolimaraton ja maraton, sunnuntaina 18.9. 10km , 5km (ei ajanottoa) ja lasten Rantatonni.

Tapahtuma on kuuluisa kauniista reiteistään merenrantoja pitkin ja moni palaakin tapahtumaan vuodesta toiseen mielekkään reitin vuoksi. Viime vuosina tapahtumassa on ollut noin 5500 osallistujaa eli tapahtumassa on suurtapahtuman tuntua. Väkimäärä kuitenkin jakaantuu useammalle matkalle, joten omaa vauhtia pystyy juoksemaan melko hyvin eikä suurissa ruuhkissa joudu juoksemaan. Tapahtumassa on jänispalvelu juoksijoiden apuna puolimaratonilla ja maratonilla.

Otaniemen kentän viereisessä Otahallissa on tapahtumaviikonloppuna numeroiden haun lisäksi tapahtuman kumppaneiden pisteitä sekä mm. Intersport Suomenojan kauppa. Tapahtumaan on tänä vuonna tulossa myös mm. paljuja, jotka ovat juoksijoiden vapaassa käytössä.

Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan on avoinna elokuun loppuun saakka.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa www.rantamaraton.fi

Tervetuloa mukaan!

ARVONTA

Arvomme tapahtumaan 2 vapaata pääsyä.

Arvonta tapahtuu Facebook-sivuillamme Time-to-Run Suomi

Speak Your Mind

*