Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Espoo Rantamaraton – vielä ehdit mukaan!

espoo rantamaraton

Rantamaratonin ilmoittautuminen päättyy 31.8. – lmoittaudu pian mukaan!

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan Espoo Rantamaratonille 16.-17.9.2017, varsinainen ilmoittautumisaika päättyy elokuun lopussa.

Rantamaratonin kisakeskus on Otaniemessä urheilukentän ja Otahallin ympäristössä. Mukaan on jo nyt ilmoittautunut lähes 3000 juoksijaa yli 50 eri kansalaisuudesta, tiedossa on siis suuren ja kansainvälisen urheilujuhlan tuntua. Juhlatunnelmissa vietämme muutenkin tapahtumaa koska kyseessä on 10. kerta kun Rantamaraton järjestetään ja tämä juhlavuosi tuo mukanaan mukavia yllätyksiä osallistujille.

Tule sinäkin mukaan ja koe ainutlaatuinen Espoo Rantamaratonin tunnelma!

Espoo Rantamaratonin reitit uudistuivat vuodelle 2017

Maraton tullaan juoksemaan jatkossa kahtena kierroksena eli maratonilla juostaan puolimaratonin reitti kahdesti.

Reittiin on tehty viimeiset muutokset Kehä I työmaiden takia ja päivitetyt reittikartat löytyvät tapahtuman kotisivuilta.

Viimeisten muutosten myötä maratonin ja puolikkaan reitti kulkee vielä enemmän rannalla ja rantaviivaa on nyt kokonaisuudessaan enemmän kuin aiemmin. Juoksualusta reitillä on varsin vaihteleva. Siirryttäessä maratonilla kahdelle kierrokselle pystytään palvelua reitillä jatkossa tehostamaan ja reitti kulkee aiempaa keskeisemmillä paikoilla. Erityisesti maratoonareilla tulee olemaan enemmän juoksuseuraa reitillä. Länsiväylän alittava matala tunneli jää myös pois reitiltä.

Reittiä on siis pyritty muokkaamaan varsin juoksijalähtöisesti ja toivomme myös teidän pitävän muutoksista.

Tervetuloa uudistuneelle reitille!

Lisäinfoa: www.rantamaraton.fi

Speak Your Mind

*