Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Åland Marathon jälleen täällä 26.10.

 

ahvenanmaan maraton

Sunnuntaina 26. lokakuuta järjestetään jälleen Åland Marathon & ½ Marathon.

Ahvenanmaan maratonilla uusi reitti

maratonreittiUusi rata, joka sijaitsee maantieteellisesti keskellä Ahvenanmaata, tekee kisasta kiinnostavamman kuin ennen. Ratavastaava Kaj Backas on usean vuoden ajan suunnitellut kisaa joka veisi juoksijat läpi suuren osan Ahvenanmaan historiaa. Vuonna 2014 saa noin 200 juoksijaa ensimmäistä kertaa kisata tällä uudella reitillä jonka lähtö ja maali on Ålands Idrottscenterissä. Urheilukeskuksesta löytyy pukeutumishuoneet, WC:t, suihkutilat, sauna, uimahalli ja kahvila.

Teemme kaikkemme jotta sinulle tulisi Åland Marathonille osallistumisesta ikimuistoinen juoksukokemus. Sitä paitsi Godbyn Retkeilymaja, joka on osa Ålands Idrottscenteriä, sijaitsee vain kivenheiton päässä lähtö- ja maalialueelta.

Miniloma Ahvenanmaalle

Åland Marathonin juokseminen tarkoittaa matkaa pieneen jännittävään maahan ja mahdollisuutta rentouttavaan vaihteluun arkielämästä. Ahvenanmaalle on hauska matkustaa. Parin päivän vierailu Ahvenanmaalla on hyvin rauhoittavaa ja rentouttavaa. Kokeile kalastusta Ahvenanmaalla, vieraile joissain Ahvenanmaan korkeatasoisissa ravintoloissa tai vain nauti ihanasta saaristomaisemasta.

Ahvenanmaahan tutustuminen käy helposti esim. autoillen. Ahvenanmaan tieverkko on laaja, yli 1000 km ja sitä paitsi Ahvenanmaan saaristokunnat ovat lyhyen lauttamatkan päässä. Miksi et viettäisi paria ylimääräistä päivää Ahvenanmaalla ja maratonmatkastasi tulisi samalla ihana lomamatka.

Toivotamme kaikki maratonjuoksun ystävät lämpimästi tervetulleiksi Ahvenanmaalle osallistumaan Åland Marathon & ½ Marathon’ille!

Lisäinfoa: www.idrottscenter.com

 

Speak Your Mind

*