Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Extremerun Oulussa 2.8.

extremerun

Extremerun juostaan jälleen Oulussa!

2.8. Oulussa Nallikarin uimarannalla ja sen ympäristössä käydään hauska hupimielinen juoksutapahtuma, Extremerun, joka tarjoaa mukavan elämyksen ihan jokaiselle osallistujalle. Myös enemmän juoksukilpailuissa käyvät saavat mukavaa vaihtelua perinteisiin hölkkätapahtumien rinnalle.

Mukaan voi ilmoittautua juuri siinä kunnossa kuin on. Reitti on kolme kertaa viisi kilometriä ja jokainen voi itse valita kuinka monta kierrosta juoksee. Mukaan voi ottaa myös kavereita ja tulla yhdessä viettämään mukava urheilullinen lauantaipäivä hienoihin Nallikarin maisemiin. Päivä huipentuu illalla Night Club Apollossa järjestettäviin After Run bileisiin.

Extremerun eroaa muista juoksutapahtumista sillä, että reitin varrelle on rakennettu erilaisia esteitä. Esteinä on mm. rakennustelineistä rakennetut kiipeilyesteet, romuautot, verkkoeste, kuusi metriä pitkät putket joiden läpi ryömitään ja yli juostaan. Lisäksi reitti menee meressä jonne myös on rakennettu erilaisia esteitä. Extremerun ei ole pelkästään kilpailu vaan sen ympärille on rakennettu erilaista ohjelmaa ja DJ soittaa tapahtumapaikalla musiikkia. Kisaan voi pukeutua hauskasti, vaikka naamiaisasuun. Extremerun on kuin likkojen lenkki minne saa myös miehet osallistua. Lisäksi tietysti esteet tarjoavat mukavia elämyksiä jokaiselle osallistujalle.

Ennen kilpailua jokainen kilpailija saa hienon sponsorikassin josta löytyy juomapullo, huivi, kenkäpussi, Extremerun ranneke, TEHO-energia juoma, -patukka sekä -palautusjuoma. Jokainen kilpailija saa myös Extremerun juoksupaidan. Maalissa kilpailijoita odottaa mitali ja tietysti Savuhovin Tuska makkara. Tapahtuman jälkeen voi käydä rentoutumassa Kylpylä hotelli Edenin kylpylässä. Osallistujat saavat Extremerun tunnuksella huoneita erikoishintaan. Hotellin asukkaat voivat pukeutua ennen ja jälkeen kisan omassa huoneessa ja pistää kisan jälkeen kylpytakin päälle ja mennä nauttimaan kylpylän tarjoamista palveluista. Muille osallistujille kylpylälippuja erikoishintaan.

Tule viettämään hieno urheilullinen päivä yksin tai kaveriporukassa Nallikarin hienoihin maisemiin. Tapahtuman juontaa vuoden radiojuontaja kaikille tuttu radioääni Jaajo Linnonmaa.

Oulun jälkeen Extremerun juostaan 6.9. Peurungan Kylpylän ympäristössä. Peurungan After Run bileileissä esiintyy Elastinen. Lisäksi tarjolla on allasbileet!

Speak Your Mind

*