Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Joulujuoksu marraskuun 15. Helsingissä

 

joulujuoksu

 

 

Joulujuoksu on hauska tapa auttaa kotimaan lapsia!

Pelastakaa Lapset järjestää tänä vuonna ensimmäisen kerran joulujuoksutapahtuman 15.11. Helsingissä alkaen klo 15 Eläintarhan kentältä. Tapahtuma sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, sillä 10 km matkan voi joko juosta tai kävellä. Osallistumishintaan (48 e) sisältyy joulujuoksupipo, diplomi, ajanotto sekä huoltopalvelut ja ensiapu reitillä ja maalissa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Viipurin Urheilijoiden kanssa.

Joulujuoksuun voi myös osallistua juoksemalla ja lahjoittamalla silloin, kun itselle parhaiten sopii. Keräämällä innokkaan ystävä- tai työporukan voi järjestää helposti oman joulujuoksun missä vain, milloin vain. Joulujuoksun ideana on juosta itselleen sopiva matka, itselleen sopivana ajankohtana, jouluiseen asuun pukeutuneena. Pelastakaa Lasten joulujuoksu-sivustolla sekä Facebook-, Instagram- ja Twitter-sivustoilla julkaistaan hauskimpia juoksijoiden lähettämiä valokuvia.

Pelastakaa Lapset ry:n joulujuoksuun osallistumalla tuet kotimaan hädänalaisia lapsia ja lapsiperheitä. Joulujuoksulla kerätään lahjoituksia kotimaan lastensuojelutyöhön kuten tukiperhetoimintaan. Apua tarvitsevien lasten määrä on kasvanut Suomessa hälyttävästi taloudellisen taantuman seurauksena. Tällä hetkellä 1002 lasta odottaa Pelastakaa Lasten tukiperhettä elämäänsä. Esimerkiksi 30 euron lahjoituksella lapsi saa viettää päivän omassa tukiperheessä.

Ilmoittaudu mukaan Joulujuoksuun osoitteessa: www.joulujuoksu.fi

Keräyslupa: Poliisihallitus 2020/2013/2544. Voimassa 1.1.2014–31.12.2015 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

 

Speak Your Mind

*