Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Maratonjuhlaa Vantaalla – Vantaan Maraton 50 vuotta

marathon vantaa

Maratonjuhlaa Vantaalla – Vantaan Maraton 50 vuotta

Tikkurilassa tapahtuu taas, kun Vantaan Maraton juostaan lauantaina 12. lokakuuta 2019. Kilpailukeskuksena toimii tänäkin vuonna Tikkurilanurheilutalo ja uimahalli.

Vantaan Maraton on yksi Suomen suurimmista ja perinteikkäimmistä maratontapahtumista. Tänä vuonna Vantaan Marahon täyttää myös pyöreät 50 vuotta. Tiesitkö, että ensimmäinen maraton juostiin vuonna 1969 Korsossa? Tapahtuma päätettiin siirtää Tikkurilaan vuonna 1994, jolloin myös järjestelyvastuu siirtyi Vantaan Seurayhtymälle (Kenttäurheilijat-58, Korson Kunto ja Vantaan Salamat). Myös nimi muutettiin Vantaan Maratoniksi.

Matkoja kaiken kuntoisille ja joka makuun

Jos maraton eli 42,2 kilometrin taival tuntuu vielä liian haastavalta, niin mukaan voi lähteä myös esimerkiksi puolikkaalle matkalle (21,2 km). Puolikas maraton onkin kirinyt suosiollaan reippaasti maratonin ohitse, ja on pitänyt pintansa osanottomäärältään suurimpana matkana vuodesta 2009.

Tarjolla on myös varttimaraton (10,55 km) ja porukalla juostava maratonviesti.

Mini Fun Run lapsille ja nuorille

Vantaan Maratonin yhteydessä juostaan vuonna 2019 ensimmäistä kertaa lapsille, nuorille, perheille, ja kaikille muillekin halukkaille tarkoitettu noin kahden kilometrin mittainen Mini Fun Run juoksu/kävely. Mini Fun Run lähtee matkaan heti maratonin startin jälkeen klo 11.10, joten maratonfiilikseen pääsee heti lähdössä. Osallistujille oma Vantaan Maraton -mitali, nimikoitu numerolappu sekä purtavaa kisan jälkeen.

Tunnelma ja nopea reitti saavat kiitosta

Vantaan Maraton on tunnettu nopeasta reitistä ja rennosta tunnelmasta kisan jälkeisine pullakahveineen. Kisa juostaan 10,5 kilometrin kierroksina ja iloista kannustusjoukkoa riittää koko matkalla.

Tervetuloa mukaan! Mukaan voi ilmoittautua ilmoittautumispalvelussa.

 

Trackbacks

  1. […] READ FULL ARTICLE […]

Speak Your Mind

*