Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Tuusulanjärven maraton avaa juoksukauden huhtikuussa

tuusulanjärven maraton

Tuusulanjärven maraton huhtikuun loppupuolella on sopiva kauden ensimmäiseksi juoksutapahtumaksi. Maaliskuussa aloitetut juoksutreenit on saatu hyvään alkuun, ja ilma on huhtikuun lopussa jo hieman lämmennyt. Näin ainakin periaatteessa!

Tuusulanjärven maraton lauantaina 22.4.

Tuusulanjärven maraton on järjestetty vuodesta 1994 alkaen. Reitti kulkee Tuusulanjärven ympäri, suurelta osin asfaltoidulla kevyen liikenteen väylällä. Puolimaratonin reitti on yhden kierroksen, ja maratonilla järvi juostaan kaksi kertaa ympäri. Reitti kulkee tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Tuusulan Rantatietä pitkin. Se on n. 4 kilometrin pituinen museotie, joka tarjoaa kulttuurisia elämyksiä niin juoksijoille kuin yleisölle!

Tuusulanjärven maratonilla 21 km ja 42 km matkat on virallisesti mitattu. Jos puolikas tai maraton ei vielä tässä vaiheessa kautta tunnu sopivalta, voi kevään juoksukuntoa lähteä testaamaan 10 km ja 5 km matkoilla. Kisapäivän aikataulu on seuraavanlainen:

klo 10:00 Maratonin lähtö

klo 11:00 Rantatien kympin ja Viiden kilometrin juoksu / kävely

klo 12:00 Puolimaratonin lähtö

Kohtuuhintainen juoksutapahtuma pääkaupunkiseudulla

Tuusulanjärven maratonin järjestäää Tuusulan Tallaajat, Tuusulan Varuskunnan Urheilijat, Tuusulan Voima-Veikot ja Järvenkiertäjät. Alueella on erinomaiset liikenneyhteydet, joten julkisilla pääsee paikanpäälle helposti. Myös parkkitilaa riittää, jos tulet omalla autolla.

Tuusulanjärven maraton on kohtuuhintainen tapahtuma verrattuna pääkaupunkiseudun massatapahtumiin.

Kolmiportainen osallistumismaksu rakentuu seuraavasti: 1.porras (1.10.2022-10.4.2023), 2. porras (11.4-18.4.2023), jonka jälkeen jälki ilmoittautuminen kilpailu toimistossa  22.4.2023

Maraton 45€ / 50€ / 60€
Puolimaraton 35€ / 40€ / 50 €
Rantatien kymppi 25€ / 30€ / 35€

Viisi kilometriä 20 € / 25 € /30 €

Juoksijakortilla saat vielä 2 euron alennuksen

Osanottomaksu sisältää ajanoton, huollon matkan varrella, mitalin ja uimahallin sisäänpääsymaksun. Tuusulan uimahalli on auki koko päivän. Juoksutapahtumaan osallistuneet pääsevät uimaan velotuksetta juoksun jälkeen!

Jokaisen sarjan kolme ensimmäistä palkitaan välittömästi, kun kolme ensimmäistä on saapunut maaliin. Palkintojenjako tapahtuu maaliin tulon läheisyydessä.

Tapahtumassa on myös arvontapalkintoja juoksijoille! Palkinnot ovat jaossa kilpailutoimistossa 11:30 lähtien.

Ilmoittautuminen tapahtumaan Eventio sivuston kautta 18.4.2023 mennessä: https://tuusulanjarvenmaraton.tapahtumiin.fi/fi/

Jälki-ilmoittautuminen kilpailutoimistossa.

Kisapäivänä numerot voi noutaa kilpailutoimistosta klo 9.00 lähtien.

Tervetuloa testaamaan kuntoasi luonnonkauniille ja kulttuurisesti arvokkaalle Tuusulanjärven ja Tuusulan Rantatien reitille!

Vielä kerkeät osallistua edullisemmalla hinnalla!

Speak Your Mind

*