Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

10 hyvää syytä valita Venicemarathon


venicemarathon

Venicemarathon 2017 tämän vuoden juoksukalenteriin

Venicemarathon juostaan sunnuntaina 22. lokakuuta 2017. Tässä 10 hyvää syytä, miksi sinun kannattaa laittaa Venetsia ja Venicemarathon tämän vuoden tapahtumakalenteriin:

Päivämäärä: Lokakuussa sää on juuri sopiva maratonille, ei ole enää liian kuuma eikä vielä liian kylmä. Sitä paitsi, kesä on myös parasta mahdollista aikaa valmistautua maratonille tai vaihtoehtisesti tarjolla olevalle kympille.

Reitti: Uniikki reitti, jonka varrelta löytyy kauniita kanaaleita, historiallisia kartanoita ja vanhaa kaupunkia. 42 km:n maratonkierros on mahtava  (vaikkakin rankahko 🙂 ) tapa tutustua tämän romanttisen kaupungin nähtävyyksiin ja kauneuteen. Starttialueena käytetty Villa Pisani ja sen ympäristö labyrintteineen tarjoaa upeat puitteet tapahtumalle.

Palvelut ja organisaatio: Venicemarathon on aina halunnut tarjota juoksijoilleen, heidän perheilleen ja ystävilleen vain parasta, jotta kaikkien viikonlopusta tulisi sujuva ja ikimuistoinen. Venicemarathon on aina rajoittanut osallistujamääränsä juuri sen takia, että voisivat tarjota kaikille huippuluokan kokemuksen kisaa ennen, jälkeen ja sen aikana. Juoksijoille on tarjolla mm. ilmainen kuljetus starttilinjalle sekä suuri valikoima syömistä ja juomista reitin varrella ja maalialueella.

10 km: Yksi hyvä syy lähteä Venetsiaan on tarjolla oleva Garmin 10K juoksu, jossa juostaan maratonreitin viimeiset 10 km. Pääset siis fiilistelemään miltä tuntuu juosta Venicemaratonilla, vaikka et ole ihan vielä valmis kohtaamaan sitä kuuluisaa “seinää” ja kokonaista marathonia.

Upea lomakohde: Venetsia ja yksi sen jalokivistä Riviera del Brenta tarjoavat upeat puitteet kaupunkilomalle. Erilaisilla opastetuilla kaupunkikierroksilla pääset näkemään Venetsian parhaita paloja.

Ali Family Run: Venicemaratonin aattona juostaan Ali Family Run, jonne ovat tervetulleita niin perheen pienimmät kuin nelijalkaiset perheenjäsenet. Kolme eri, noin 3 km:n pituista, tapahtumaa juostaan San Giulianon puistossa lähellä Venicemaraton kylää ja expoa.

Solidaarisuus: Usean vuoden ajan Venicemarathon on ollut mukana tukemassa erilaisia hyväntekeväisyys projekteja. Family Runin tuotosta suuri osa menee hyväntekeväisyyteen. Maratonjuoksijat voivat osallistua omalla panoksellaan myös hyväntekeväisyyteen ja näin yhdistää hyväntahdon myös omaan harrastukseen.

Merkittävät mestarit: Venicemarathonilla on mahdollisuus tavata useita kuuluisuuksia. Entinen Formula 1 mestari ja nykyinen käsipyöräilijä Alex Zanardi ja paraurheilija Giusy Versace ovat mukana tapahtumassa. Molemmat urheilijat keräävät varoja auttaakseen vammautuneita antamalla heille mahdollisuuden elämään urheilun parissa.

Vihreä tapahtuma: Tämä vuonna Venicemarathon on ottanut harppauksen kohti ympäristöystävällisempää tapahtumaa. Järjestäjät ovat kiinnittäneet huomiota kestävänkehityksen haasteisiin ja ovat sitoutuneet alentamaan hiilidioksidijalanjälkeään ja suojelemaan ympäristöä.

Venicemarathon tapahtumaperhe: Venicemarathon on vain yksi tapahtuma saman järjestäjän tapahtumaperheessä. Tapahtumia riittää koko kalenterivuodelle. Venice Night Trail ja Ali Venice Running Days juostaan huhtikuussa, Moonlight Half Marathon järjestetään kevään loppupuolella toukokuussa, heinäkuussa juostaan Primiero Dolomiti Marathon ja viimeiseksi vielä lokakuussa Venicemaraton. Jos haluat osallistua näihin kaikkiin tapahtumiin, järjestäjä suosittelee hankkimaan kortin nimeltä Fidelity Card, jolla pääset nauttimaan kaikista mahdollisista eduista.

Riittikö tämä houkuttelemaan Venetsiaan? Lisäinfoa tapahtumasta www.venicemarathon.it

Trackbacks

  1. […] Venicemarathon 2017 tämän vuoden juoksukalenteriin Venicemarathon juostaan sunnuntaina 22. lokakuuta 2017. Tässä 10 hyvää syytä, miksi sinun kannattaa laittaa Venetsia ja Venicemarathon tämän vuoden tapahtumakalenteriin: Päivämäärä: Lokakuussa sää on juuri sopiva maratonille, ei ole enää liian kuuma eikä vielä liian kylmä. Sitä paitsi, kesä on myös parasta mahdollista aikaa valmistautua maratonille tai vaihtoehtisesti tarjolla olevalle […] Time-to-Run Suomi […]

Speak Your Mind

*