Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Connemara Marathon 2015 iloitsi menestyksestä

 

connemara marathon

Connemara Marathonilla nautittiin upeista maisemista ja tunnelmasta

14. Connemara International Marathon juostiin sunnuntaina 12. huhtikuuta. Osallistujia tapahtuma houkutteli paikanpäälle yli 3000. Osallistujia oli peräti 29 eri maasta. Kukin oli valinnut itselleen mieluisan matkan: puolimaratonin, maratonin tai ultran.

Tapahtuma oli suuri menestys. Kisapäivän aamuna, kun bussit toivat tuhansia juoksijoita kohti Connemaraa, aurinko pilkisti juuri sopivasti pilvien takaa hohtaen valoa komeiden lumipeitteisten Connemaran vuorien huipuille piristäen jokaisen juoksijan mieltä. Iloiset juoksijat ja kävelijät saivat kannustavia huutoja katsojilta, joita oli kerääntynyt reitin varrelle ennätysmäärät.

Jokaisella matkalla kaikki sujui moitteettomasti muutamaa venähdystä lukuunottamatta. Nekin hoidettiin viipymättä ensiapujoukkojen voimin. Jälkitunnelma paikanpäällä oli unohtumaton ja juoksijat palasivat omiin hotelleihinsa hymyissä suin.

Katso tapahtumapäivän kohokohdat ja ihastu  Connemaraan.  VIDEO TÄSTÄ

Lähde Irlantiin Connemaran maratonille 2016

Ensivuoden Connemara Marathon juostaan 10. huhtikuuta 2016. Voit nyt jo alkaa suunnittelemaan kisamatkaasi Irlantiin. Ilmoittautuminen on jo avoinna.

Lisäinfoa tapahtumasta: www.connemarathon.com

Kuvat: Aengus McMahon

 

Speak Your Mind

*