Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Ihana Venicemarathon lokakuussa

 

venicemarathon

Venicemarathon on taas täällä

Hyvin kansainvälinen Venicemarathon, juostaan 23. lokakuuta 2016 Venetsiassa, ja se tunnetaan yhtenä maailman kiehtovimmista maratontapahtumista sen ainutlaatuisen ja kuvankauniin reitin takia.

Tapahtumassa on tarjolla täyden maratonmatkan lisäksi 10 km tapahtuma (ei kilpailullinen) ja Family Run. Family Run on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tuotto menee suoraan hyväntekeväisyyteen, ja se juostaan lauantaina 22.10. Rentotunnelmainen 10 km “kisa” juostaan sunnuntaiaamuna ja se kattaa maratonreitin viimeiset kymmenen kilometriä – reitin parhaat palat saa kokea myös kympillä!

Koe Venetsian nähtävyydet maratonreitillä

Maratonreitillä saa ihastella kaikenlaisia nähtävyyksiä, jotka muutenkin kannattaa Venetsiassa ollessa käydä katsomassa. Reitti kiemurtelee jokivarsia pitkin halki eri kaupunginosien, ohi venetsialaisten kartanoiden ja Euroopan suurimman kaupunkipuiston San Giulianon läpi.

Todellinen Venetsian charmi alkaa kuitenkin vasta siitä, kun juoksijat saapuvat Ponte della Libertà -sillalle. Tämä 165 metrinen silta on rakennettu maratonia ajatellen, ja se yhdistää Venetsian mantereeseen. Sillan jälkeen reitti kulkee pitkin kauniita venetsialaisia katuja ylitellen lukuisia siltoja ja kanaaleita.

Ponte della Libertà

Ponte della Libertà

Reitti on muuten hyvin nopea ja tasainen, mutta 25-35 kohdalle osuu muutama nousu. Sillat on peitetty puisilla rampeille, ettei maratoonareiden tarvitse juosta portaissa. Mukulakiveä ei reitillä ole kuin aivan maalisuoralla. Reitti on kokonaan suljettu liikenteeltä ja merkattu joka kilometrillä.

Maratontapahtuman ansiosta tietyt alueet Venetsissa on tehty vierailijaystävällisemmiksi, jolloin myös pienten lasten perheillä ja liikuntarajoitteisilla on mahdollista kiertää kaupungilla.

Venicemarathon osallistuu suurikätisesti eri hyväntekeväisyysprojekteihin, joihin myös juoksijat voivat osallistua.

Venicemarathon on ainutlaatuinen ja viehättävä tapahtuma, joka kannattaa kokea!

Lisäinfoa tapahtumasta: www.venicemarathon.it

Speak Your Mind

*