Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Palma de Mallorca Marathon lokakuussa + tarjouskoodi

 

mallorca marathon

Palma de Mallorca Marathon juostaan lokakuussa 2016

16. lokakuuta 2016 juostaan Mallorcan pääkaupungissa Palma de Mallorca Marathon. Järjestäjät odottavat tämän vuoden tapahtumaan noin 10 000 osallistujaa eli saarelle on odotettavissa suurta tapahtumahumua ja kansainvälistä meininkiä. Viime vuonna paikalla oli osallistujia peräti 45:tä eri maasta. Kaukausimmat juoksijat tulivat Australiasta, Argentinasta ja Etelä-Afrikasta.

Miellyttävä ilmasto sekä kaunis luonto houkuttelee Mallorcalle. Mallorcalle on hyvät lentoyhteydet ja saatavilla on laaja valikoima erilaisia majoitusvaihtoehtoja ja palveluita. The Times -lehti valitsi vuonna 2015 Palma de Mallorcan “parhaaksi paikaksi asua” sillä “siellä on kaikki” ja kaiken lisäksi se on “hyvien yhteyksien päässä ja edullinen”.

palma de mallorca marathon

Palma de Mallorcan Maratonillakin on kaikki mitä toivoa voi: rantabulevardi, turkoosi meri, historiallinen kaupunki, eloisat kahvilat, varjoisat aukiot, ravintolat, pienet putiikit sekä kirkas aurinko! Maratonreitti ei ehkä ole tasaisimmasta päästä, ja se nouseekin aina 242 metriin, mutta kauneudellaan se hurmaa taatusti. Suuri osa reitistä kiemurtelee merenrantoja pitkin, jonka lisäksi se poikkeaa mm. Palman vanhassa kaupunginosassa.

Tapahtumassa on tarjolla maraton, puolikas ja kymppi. Lisäksi perjantaina 14. lokakuuta järjestetään Breakfast Run aamuvirkuille ja lauantaina 15. päivä pääsevät perheen pienemmätkin kirmaamaan Palma Kids Runille.

Kannattaakin suunnitella syksyn maratonloma jo nyt ja varata lennot ja majoitukset mahdollisimman nopeasti.

Tarjouskoodi

Tarjouskoodilla TIMETORUNPMM2016 saat 10% alennuksen tapahtumaan. Tarjous koskee maratonia, puolimaratonia ja 10 kilometrin matkaa. Koodi on voimassa 9. lokakuuta asti.

Lisäinfoa tapahtumasta englanniksi: www.palmademallorcamarathon.com

Ilmoittautumiseen pääset suoraan tästä linkistä

Mielenkiintoisia  faktoja tapahtumasta

  • Vuonna 2015 maratoonareiden keskiaika oli 4,5 h.
  • Vuonna 2015 99,7 % osallistujista ylitti maaliviivan.
  • 42 % osallistujista ovat naisia.
  • Vanhin maratoonari vuonna 2015 oli 88 vuotias irlantilainen, osallistujien keski-ikä oli 44.
  • Palma de Mallorca Marathon on Baleaarien ainoa tapahtuma, jolla on tarjolla täysi maraton matka.
  • Suotuisan sään vuoksi, kaikki Palma de Mallorca Marathonin aktiviteetit on järjestetty ulkotiloissa (expo, pasta party, numeroiden haku ..)

Järjestäjät toivottavat kaikki tervetulleiksi Mallorcalle!

Trackbacks

  1. […]   Palma de Mallorca Marathon juostaan lokakuussa 2016 16. lokakuuta 2016 juostaan Mallorcan pääkaupungissa Palma de Mallorca Marathon. Järjestäjät odottavat tämän vuoden tapahtumaan noin 10 000 osallistujaa eli saarelle on odotettavissa suurta tapahtumahumua ja kansainvälistä meininkiä. Viime vuonna paikalla oli osallistujia peräti 45:tä eri maasta. Kaukausimmat juoksijat tulivat Australiasta, Argentinasta ja Etelä-Afrikasta. Miellyttävä ilmasto sekä kaunis […] Time-to-Run Suomi […]

Speak Your Mind

*