Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Tallinnan Maratonilla juhlitaan taas

tallinna marathon

30 vuotta ensimmäisestä Tallinnan maratonista

Viime vuonna Tallinnan Maratonilla juhlittiin 100-vuotiasta Viroa. Tänäkin vuonna on syytä juhlaan, sillä on kulunut 30 vuotta siitä, kun tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran. Silloin 1. heinäkuuta 1989 järjestetylle Tallinnan Maratonille osallistui noin 100 juoksijaa.

Nyt osallistujaluvut ovat jo ihan toiset! Tänä vuonna 6.-8. syyskuuta  järjestettävään tapahtumaan odotetaan yli 20 000 osallistujaa.

Virossa osataan juhlia ja se näkyy taas tänä vuonna mitaleissa ja kisapaidoissa! Juhlavuoden kunniaksi mitalit ja t-paidat on koristeltu Viron kansallispuun tammenlehden symboleilla. Tammenlehdet symboloivat usein urheutta ja voittoa, kertoo mitalien ja paitojen vastuuhenkilö Priit Verlin symbolivalinnastaan.

Maratonpaidalla tuet amurintiikereitä

Tänäkin vuonna maratonin juoksijat saavat itselleen paidan, kun taas muille matkoille osallistujat voivat ostaa itselleen muiston tapahtumasta – ja tietysti hienon t-paidan.

Ostamalla paidan tuet myös “Uusi koti amurintiikerille” -hyväntekeväisyysohjelmaa. Tallinnan Maraton haluaa olla tempauksellaan mukana perustamassa Tiikerilaaksoa  ja uutta kotia Pootsman nimiselle amurintiikerille, joka odottaa uuden kodin valmistumista Tsekin tasavallassa. Maratonreitti kulkeekin hyväntekeväisyystempauksen kunniaksi tänä vuonna Tallinnan eläintarhan läpi.

Viikonlopun pituinen Tallinnan Maraton

Perinteisesti Tallinnan Maraton viikonloppu alkaa jo perjantaina 5 km We Run Tallinn (Nike Youth Race) -tapahtumalla, jonka jälkeen humbalot jatkuvat lauantaina Mesikäppin lastenjuoksulla ja 10 kilometrin kisalla. Tapahtuma huipentuu sunnuntaina juostavaan maratoniin ja puolimaratoniin.

Tallinnan Maraton – koodi

Tallinnan Maraton ja kaupungin täyttävä karnevaalimeininki on kokemisen arvoinen! Jos et ole vielä ilmoittautunut, niin koodilla TIMETOPIIA saat 20% alennuksen ilmoittatumisesta. Käy ilmoittautumassa täällä

Toivottavasti nähdään Tallinnassa!

Speak Your Mind

*