Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Tallinnan Maratonilla nyt myös maratonviesti

maratonviesti tallinna

Vuosi 2024 on Viron suosituimman urheilutapahtuman juhlavuosi. Ensimmäisestä Tallinnan maratonista (1989) tulee kuluneeksi 35 vuotta. Tämä vuosi on merkittävä myös siksi, että ensimmäistä kertaa järjestetään maratonviesti osana Swedbank Tallinna Maratonia!

Viiden hengen tiimillä Tallinnan maratonviestille

Maratonviestijoukkueeseen kuuluu 5 jäsentä, jotka juoksevat yhteensä maratonmatkan eli 42,2 km. Maratonviestille mahtuu mukaan yhteensä 300 joukkuetta. Osallistumismaksu per joukkue on 300 €, josta 20 % lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Tämän vuoden hyväntekeväisyyskohde on matalan leikkikentän rakentaminen yhdelle Tallinnan alueen ulkoilupoluista. Projektin tavoitteena on luoda liikuntamahdollisuuksia perheen pienimmille ja houkutella ihmisiä liikkumaan enemmän luonnossa.

Maratonviesti mahdollistaa sen, että sinä ja neljä ystävää tai kollegaa voitte juosta maratonmatkan yhdessä. Jokainen joukkueen jäsen juoksee osan matkasta, mikä tekee siitä täydellisen mahdollisuuden kaikentasoisille juoksijoille osallistua maratonpäivän hauskaan haasteeseen.

Maratonviestin tiedot:

Aika: 8. syyskuuta klo 9.00
Viestimatkat: 7,8 km – 9,7 km – 10,4 km – 6,3 km – 8 km
Lähtö-maali: Falgi-katu, Tallinnan keskusta

Ilmoita joukkueesi ensimmäisten joukossa! Lisä infoa Tallinna Maraton sivuilta.

Tallinna Maraton viikonloppu 6.-8. syyskuuta

Tallinnan keskusta täyttyy taas juoksijoista syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tallinnan kaunis vanhakaupunki jaksaa sykähdyttää vuosi toisensa jälkeen ja meille suomalaisille se on ehdottomasti kätevin ulkomaan juoksutapahtuma. Helsingistä jalkaisin lauttaan, ja kaikki Tallinnassa on kävelymatkan etäisyydellä!

Tallinnan Maraton on myös tapahtuma, jonne on hyvä lähteä hakemaan omaa ennätystä. Reitit ovat tasaisia ja tapahtuma on hyvin järjestetty. Kesä on parasta aikaa treenata, ja tapahtuma osuu sopivasti alkusyksyyn kun kunto on kohdillaan. Juoksusää on yleensä syyskuun alussa ihan parhaimmillaan!

Tapahtumasta löytyy matkat joka lähtöön. Nuorille 5 km, 10 km, 21 km ja 42 km, ja uutuutena nyt siis vielä maratonviesti 5 hengen joukkueelle.

Lähde sinäkin Tallinnaan!

 

 

 

Speak Your Mind

*