Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Uusi tapahtuma! Long Course Weekend – Mallorca

long course weekend mallorca

Uudenlainen tapahtuma, koko viikonlopun kestävä Long Course Weekend, järjestetään 3. – 5. marraskuuta 2017 Mallorcalla.

Long Course Weekend Mallorca – mikä se on?

Long Course Weekend (LCW) on uusi kolmepäiväinen urheilutapahtuma Mallorcalla, jossa sinulla on mahdollisuus yhdistellä triathlonista tutut lajit uinti, pyöräily ja juoksu itselle sopivaksi yhtälöksi. Voit valita lajeista yhden, kaksi tai kolme eli, jos triathlon ei ole “sun juttu” niin voit osallistua pelkälle maratonille tai puolikkalle.

Perjantaina ohjelmassa on uinti, lauantaina pyöräillään ja sunnuntaina juostaan. Voit valita kaikkiin lajeihin sen pisimmän vaihtoehdon (3.8 km uinti, 176 km pyöräily, 42.2 km juoksu = Long Course Weekend) tai rakentaa tapahtumasta itsellesi sopivan pituisen kombinaation tai siis kilpailla vain yhdessä tai kahdessa lajissa. Yhdistelmä on vapaa – you choose!

Tässä lajien eri matkavaihtoehdot, joista valita:

  • Uinti (perjantai): 3.8 km, 1.9 km, 1.5 km, 750 m
  • Pyöräily (lauantai): 172 km, 86 km
  • Juoksu (sunnuntai): maraton, puolimaraton, 10 km, 5 km

Kisa- vai treeniviikonloppu?

Long Course Weekend sai alkunsa Walesista 6 vuotta sitten. Mallorcalla Long Course Weekendin tapahtumapaikkana on Mallorcan pohjoisosassa sijaitseva Alcúdia. Alcúdia tunnetaan sen laajasta majoitusvalikoimasta sekä urheiluystävällisestä ympäristöstä. Laaja valikoima vapaa-ajan vietettä, kulttuuria ja
gastronomiaa, sekä kauniit rannat tekevät Alcúdiasta suositun lomakohteen.

Jos et haluat lähteä kisaamaan, voit ajatella Long Course Weekendiä myös oivallisena harjoittelumahdollisuutena. Pääset harjoittelemaan monien muiden urheilijoiden joukkoon mieltäkohottavassa ilmapiirissä upeissa puitteissa ja samalla nauttia tapahtuman tarjoamista palveluista.

Ei pelkästään triatlonisteille

Sinun ei tarvitse olla triatlonisti osallistuaksesi. Jos et ole vahva uimari, lähde juoksemaan ja pyöräilemään! Jos olet innostunut swimrunista, niin jätä pyörä kotiin ja keskity juoksuun ja uintiin! Kerätkää porukka kasaan ja lähtekää nauttimaan urheilullisesta viikonlopusta Mallorcalle.

Promokoodi

Meidän kautta saat 20% alennuksen ilmoittautumisesta! Alennus koskee kaikkia lajeja ja matkoja. Koodi sinulle on TIMETOTRI ja se on voimassa 31.7.2017 saakka.

Lisäinfoa tapahtumasta: www.lcwmallorca.com/en

 

Speak Your Mind

*